Kim Kardashian egyetlen, sírva nevetős képben foglalta össze 2020-at

2020. december 10.
Nem kell tovább kísérleteznünk, ha szerettük volna egyetlen, tökéletes képben összefoglalni 2020 lényegét, Kim Kardashian megtette helyettünk. Neki sem volt könnyű ez az év.

Természetesen az Instagramra posztolta azt a képet Kim Kardashian, amelyen ő és Kanye West a négy közül a legidősebb gyermekével, a 7 éves North Westtel látható. Mellettük nővére, Kourtney Kardashian 8 éves lánya, Penelope Disick került még a fotóra, és egy közös barátnőjük. Kim Kardashian pedig csak annyit írt a fotó mellé: „2020 egy képben.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Ahogy legtöbbünk, Kim Kardashian is gyanútlanul és tele lelkesedéssel vágott bele az újévbe 2020 januárjában. Családjával Wyomingban ünnepelt 14 millió dolláros farmján. Februárban már kezdődtek a bonyodalmak náluk is, amikor a 2 éves Chicago kiesett az etetőszékből, és megsérült az arca, amelyet össze is kellett varrni. Ám az igazi nehézségek a koronavírus-járvány belendülésével köszöntöttek a Kardashian-West családra is, néhány héttel később. 

A kijárási tilalom Los Angelesben érte a családot márciusban, Kim a nővéreivel sem találkozhatott egy darabig, így Kanye Westtel együtt gondoskodtak gyermekeikről, igyekeztek minél szórakoztatóbban elütni az időt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Kanye West azonban Covid–19-beteg lett, ami Kim számára különösen félelmetes és nehéz időszakot jelentett. „Ott volt a négy gyerekem, és senki más a házban, aki segíthetett volna. Mennem kellett, és csinálni, cseréltem a lepedőket és kitámogattam a mosdóba, amikor annyira rosszul volt” – mesélte Kim Kardashian a Grazia magazinnak. Kim nővére, Khloe szintén elkapta a koronavírust, ahogy arról a Keeping Up With the Kardashians egyik epizódjában be is számolt. 

Nyáron Kanye West bejelentette, hogy indul az amerikai elnökválasztáson, majd hatalmas érzelmi összeomlás következett a rappernél, Kim pedig nyilvánosan fejezte ki támogatását férje felé. Augusztusban aztán trópusi vakációval igyekezett a Kardashian-West család kiheverni az izgalmakat, ám ősszel újabb rossz hír érkezett tőlük: a huszadik szezon után befejezik a reality show-jukat, ahogy arról mi is beszámoltunk.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Kim negyvenedik születésnapjára aztán úgy tűnt, lassan mindenki a helyére került a családban. Kanye West ismét megható ajándékkal kedveskedett számára: rég elhunyt édesapja, Robert Kardashian Sr. hologramkivetítéses videójával lepte meg feleségét, aki egyszerűen azt mondta, hogy ez „meglepetés a mennyből”.

Halloweenkor is teljes egyetértésben öltözött be a Kardashian-West család, otthonukat először egy hatalmas rózsaszín pókká alakítva, majd egy másik alkalommal újabb jelmezbe bújtak: 2020-ban mi mást öltöttek volna magukra, mint a Tiger King karaktereinek öltözékét.

Olvastad már?

Forrás: E! Online
Fotó: Getty Images