Kim Kardashian egyetlen, sírva nevetős képben foglalta össze 2020-at

2020. december 10. |

Nem kell tovább kísérleteznünk, ha szerettük volna egyetlen, tökéletes képben összefoglalni 2020 lényegét, Kim Kardashian megtette helyettünk. Neki sem volt könnyű ez az év.

Természetesen az Instagramra posztolta azt a képet Kim Kardashian, amelyen ő és Kanye West a négy közül a legidősebb gyermekével, a 7 éves North Westtel látható. Mellettük nővére, Kourtney Kardashian 8 éves lánya, Penelope Disick került még a fotóra, és egy közös barátnőjük. Kim Kardashian pedig csak annyit írt a fotó mellé: „2020 egy képben.”

Ahogy legtöbbünk, Kim Kardashian is gyanútlanul és tele lelkesedéssel vágott bele az újévbe 2020 januárjában. Családjával Wyomingban ünnepelt 14 millió dolláros farmján. Februárban már kezdődtek a bonyodalmak náluk is, amikor a 2 éves Chicago kiesett az etetőszékből, és megsérült az arca, amelyet össze is kellett varrni. Ám az igazi nehézségek a koronavírus-járvány belendülésével köszöntöttek a Kardashian-West családra is, néhány héttel később. 

A kijárási tilalom Los Angelesben érte a családot márciusban, Kim a nővéreivel sem találkozhatott egy darabig, így Kanye Westtel együtt gondoskodtak gyermekeikről, igyekeztek minél szórakoztatóbban elütni az időt.

Kanye West azonban Covid–19-beteg lett, ami Kim számára különösen félelmetes és nehéz időszakot jelentett. „Ott volt a négy gyerekem, és senki más a házban, aki segíthetett volna. Mennem kellett, és csinálni, cseréltem a lepedőket és kitámogattam a mosdóba, amikor annyira rosszul volt” – mesélte Kim Kardashian a Grazia magazinnak. Kim nővére, Khloe szintén elkapta a koronavírust, ahogy arról a Keeping Up With the Kardashians egyik epizódjában be is számolt. 

Nyáron Kanye West bejelentette, hogy indul az amerikai elnökválasztáson, majd hatalmas érzelmi összeomlás következett a rappernél, Kim pedig nyilvánosan fejezte ki támogatását férje felé. Augusztusban aztán trópusi vakációval igyekezett a Kardashian-West család kiheverni az izgalmakat, ám ősszel újabb rossz hír érkezett tőlük: a huszadik szezon után befejezik a reality show-jukat, ahogy arról mi is beszámoltunk.

Kim negyvenedik születésnapjára aztán úgy tűnt, lassan mindenki a helyére került a családban. Kanye West ismét megható ajándékkal kedveskedett számára: rég elhunyt édesapja, Robert Kardashian Sr. hologramkivetítéses videójával lepte meg feleségét, aki egyszerűen azt mondta, hogy ez „meglepetés a mennyből”.

Halloweenkor is teljes egyetértésben öltözött be a Kardashian-West család, otthonukat először egy hatalmas rózsaszín pókká alakítva, majd egy másik alkalommal újabb jelmezbe bújtak: 2020-ban mi mást öltöttek volna magukra, mint a Tiger King karaktereinek öltözékét.

Olvastad már?

Forrás: E! Online
Fotó: Getty Images

Szólj hozzá te is!

Még több Sztárok