Victoria Beckham megismételte ikonikus lábpózát

2020. november 11.
Ezúttal lánya, a kilencéves Harper Beckham kamerájának pózolt az ikonikussá vált, felnyújtott lábbal a kanapén fekve. Victoria ezúttal farmerban és pulcsiban mutatta be a jógagyakorlatnak is beillő testhelyzetet, utalva arra, hogy ismét a home office időszaka következik az életükben.

A 46 éves divattervező ismét megmutatta, mennyire hajlékony. Ezúttal a lánya, a kilencéves Harper készített róla remek fotót. Victoria Beckham nem először vágta magát abba a lábpózba, ami mára a védjegye lett.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Warmed up and ready for a week of working from home 🤸🏻‍♀️ #VBPose Shot by #HarperSeven!

Victoria Beckham (@victoriabeckham) által megosztott bejegyzés, Nov 9., 2020, időpont: 2:36 (PST időzóna szerint)

Bár Victoria és David Beckham legidősebb fia, Brooklyn a hivatásos fotós a családban, úgy tűnik, nem ő az egyetlen, aki tehetséges benne. Harper felvétele tényleg jól sikerült a kanapén pózoló édesanyjáról, aki olyan könnyedséggel nyújtja fel a lábát a magasba, hogy elhisszük, bárkinek könnyű lenne utána csinálni, gyerekjáték ez a póz.

Victoria játszós ruhában, egy rozsdavörös gyapjúgarbóban, narancs zokniban és farmerben látható a képen. A korábbi Spice Girl a képhez fűzött kommentben el is árulja, hogy a kényelmes öltözet utal arra, ő is csatlakozott azokhoz, akik a koronavírus-járvány újabb felvonásában ismét otthonról kénytelenek dolgozni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

High kicks in Cannes X I ❤️@Evalongoria Good night Cannes X #Girlsgirl x 🙏🏻 VB

Victoria Beckham (@victoriabeckham) által megosztott bejegyzés, Máj 11., 2016, időpont: 5:15 (PDT időzóna szerint)

Az ikonikus lábpózt Victoria már több alkalommal is bemutatta: spiccelt már estélyiben egyedül és Eva Longoria társaságában is.

Olvastad már?

Forrás: Mirror
Fotó: Getty Images, Instagram