Tom Curise ámokfutást rendezett a koronavírus miatt

2020. december 17.
Tom Cruise a Mission Impossible 7. forgatásán engedte szabadjára a benne lakozó vadállatot, amikor a stáb két tagja két méternél közelebb ment egymáshoz a kamera monitorja mögött, hogy jobban megnézzék a felvett jeleneteket.

A szitkozódástól a legerősebb jelzőkig minden elhangzott Tom Cruise szájából, amikor úgy ítélte meg, hogy a Mission Impossible 7. forgatásán két stábtag megszegte a koronavírus-járvány miatti egészségügyi és biztonsági előírásokat. 

tom-cruise-amokfutas-forgatas-koronavirus

Egy hangfelvétel került elő, amelyet a forgatási helyszínen rögzítettek. A Mission Impossible 7-et az Egyesült Királyságban és Európa más helyszínein veszik fel jelenleg is, megküzdve a pandémia okozta nehézségekkel is. 

Az 58 éves színész – aki továbbra is Ethan Huntot, a Mission Impossible-széria főszereplőjét alakítja, és a filmek producere is egyben – akkor vesztette el a béketűrését, amikor észrevette, hogy két méternél közelebb áll egymáshoz a számítógépes állomás mögött két stábtag. Tom Cruise kiabált a kollégáival, sértő jelzőkkel illette őket, kiemelve, hogy kockára teszik egész Hollywood helyzetét viselkedésükkel. Körülbelül ötven stábtag látta és hallotta a Warner Brothers leavesdeni stúdiójában a jelenetet, amikor Cruise-ból vulkánként tört ki a harag. A jelenlévőket elmondásuk szerint teljesen sokkolta a szituáció. 

„Soha többé nem akarok ilyet látni, soha! Ha még egyszer előfordul, ki vagytok rúgva! – ordította a felvételen Cruise. – És ha a stábból bárki figyelmen kívül hagyja a koronavírus miatti óvintézkedéseket, ennyi. Te is, te is és te is mehetsz. Soha a büdös életbe ne csináljatok ilyet még egyszer.”

Olvastad már?

Forrás: Mirror
Fotó: Getty Images