Minden idők tíz leggyorsabb eljegyzése Hollywoodban

2020. július 27.
A koronavírus-járvány úgy tűnik, nemcsak a celebszakításokat pörgette fel, hanem az eljegyzéseket is. Rekordgyorsasággal, hat hónap együttjárás után kérte meg barátnője, Nicola Peltz kezét a legidősebb Beckham-fiú, Brooklyn, őket pedig egy csapásra megelőzte Demi Lovato és párja, Max Ehrich, aki négy, bizonyára a karantén miatt igen intenzív hónap után érezte úgy, hogy eljött az idő a nagy kérdés feltételére. De vajon felkerülnek ezzel egyáltalán a leggyorsabb hollywoodi eljegyzések képzeletbeli dobogójára?

A leggyorsabb eljegyzések között van, amelyből házasság lett, és kiállta az idő próbáját, ám olyan is szép számmal akad köztük, amelyik olyan gyorsan, vagy még gyorsabban véget ért, mint ahogy elkezdődött. Egy biztos, Demi Lovato és Max Ehrich eljegyzése még hollywoodi viszonylatban is szélsebesnek mondható.

View this post on Instagram

When I was a little girl, my birth dad always called me his “little partner” – something that might’ve sounded strange without his southern cowboy like accent. To me it made perfect sense. And today that word makes perfect sense again but today I’m officially going to be someone else’s partner. @maxehrich – I knew I loved you the moment I met you. It was something I can’t describe to anyone who hasn’t experienced it firsthand but luckily you did too.. I’ve never felt so unconditionally loved by someone in my life (other than my parents) flaws and all. You never pressure me to be anything other than myself. And you make me want to be the best version of myself. I’m honored to accept your hand in marriage. I love you more than a caption could express but I’m ecstatic to start a family and life with you. I love you forever my baby. My partner. Here’s to our future!!!! 😩😭❤️🥰😍 Ps. THANK YOU @angelokritikos FOR HIDING BEHIND ROCKS AND CAPTURING THE ENTIRE THING!!! I love you boo!!!

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

1. Nick Jonas és Pryanka Chopra: 3 hét

Az énekes és a szépségkirálynő-színésznő szélviharszerű románcát nem nagyon lehet felülmúlni: Nick Jonas és Pryanka Chopra csupán néhány hét randizás után már az eljegyzésnél tartott. Az eljegyzési bulit Indiában, Pryanka szülővárosában tartották. Fél évvel később megtartott esküvőjük pedig méltán vonult be a hírességek esküvőtörténelmébe: három napon át tartó vigasságot rendeztek barátaiknak és családjuknak. Ennek lassan két éve, és egyelőre úgy tűnik, kapcsolatuk harmonikusabb, mint valaha.

2. Ariana Grande és Pete Davidson: 6 hét

Az énekesnő és a komikus csupán azért került a második helyre, mert ugyan ők is villámgyorsan, egy hónap után eljegyezték egymást, ám ugyanezzel a lendülettel szakítottak is. Rögtön a megismerkedésük után, május 12-én nyilvánosságra hozták kapcsolatukat, megmutatták közös tetoválásukat. Június elején már hatalmas gyémánt eljegyzési gyűrű csillogott Ariana Grande ujján, ám a világraszóló lagzi helyett, mindössze öt hónap együttjárás után, már szakítottak is.

3. Katie Holmes és Tom Cruise: 7 hét

Bizonyára nem sejtette Katie Holmes, micsoda házasságba ugrik fejest 2006-ban. Csupán 7 héttel azután, hogy nyilvánosságra hozták kapcsolatukat, Tom Cruise már meg is kérte a színésznő kezét. Nem is akárhol, hanem az Eiffel-torony tetején. Hatéves házasságuk alatt egy gyermekük született, Suri. A pár 2012-ben vált el.

4. Justin Bieber és Hailey Baldwin: 2 hónap

Justin és Hailey egy étteremben jegyezte el egymást a Bahama-szigeteken, és természetesen az Instagramon jelentették be az örömhírt. Az ő esetük annyiban különleges, hogy másodszor jártak együtt, amikor Bieber feltette a nagy kérdést a modellnek. Először 2014-ben randizgattak, majd 2016-ban melegítették fel kapcsolatukat. A villámeljegyzést természetesen esküvő követte, a Jonas-Chopra házaspárhoz hasonlóan két éve tették hivatalossá kapcsolatukat, és náluk sem gyülekeznek egyelőre viharfelhők.

5. Katy Perry és Russel Brand: 2 hónap

Katy Perry éppen Orlando Bloommal várja első közös gyermekét, az esküvőt azonban a koronavírus-járvány miatt el kellett halasztaniuk. Az énekesnőnek viszont volt már egy 14 hónapos villámjegyessége Russel Brand zenésszel. A pár két hónap után jegyezte el egymást, hogy irtó gyorsan rájöjjenek, mégsem illenek össze.

Olvastad már?

6. Angelina Jolie és Billy Bob Thornton: 2 hónap

A színésznőt nem csupán eljegyezte a nála 19 évvel idősebb színész, de két hónap után egyből össze is házasodtak. A viharos kapcsolat nem bizonyult örökké tartónak, három évvel később a pár elvált.

7. Kim Kardashian és Kris Humphries: 3 hónap

Bár valószínűleg már kevesen emlékeznek rá, de Kim Kardashian nem volt mindig Kanye West felesége. A rapper előtt volt egy villámházassága Kris Humphries kosárlabda-játékossal. A pár három hónap után jegyezte el egymást, gyorsan megtartották az esküvőt is, majd 72 nappal később már el is váltak.

8. Kevin Federline és Britney Spears: 3 hónap

Britney és háttértáncosa 2004-ben jegyezte el egymást, csupán három hónap randevúzás után. Még ugyanabban az évben összeházasodtak, ám 2007-ben már be is adták a válást, ami az énekesnő egyik első összeomlásához vezetett.

9. Sofia Vergara és Joe Manganiello: 6 hónap

Hat hónapig randizgatott egymással Sofia Vergara és Joe Manganiello, mielőtt egy romantikus hawaii nyaraláson el nem jegyezték egymást. Egy évvel később házasodtak össze, és azóta is boldogan élnek, reméljük, minél tovább.

10. Amal Alamuddin és George Clooney: 7 hónap

George Clooney Hollywood egyik leginkább megrögzött agglegényének számított, egészen addig, míg meg nem ismerkedett az emberjogi ügyvéd Amal Alamuddinnal. A mezőny első feléhez képest egészen megfontoltan haladtak, hiszen hét hónap kellett a színésznek ahhoz, hogy megkérje Amal kezét. A többi pedig azóta történelem. 

Amint látjuk, mind a Peltz-Beckham, mind a Lovato-Ehrich páros eljegyzése a középmezőnyre elég. Bár nem tudjuk pontosan, utóbbiak mióta randizgatnak egymással. A kapcsolatuk akkor vált nyilvánossá, amikor az énekesnő véletlenül besétált Max Ehrich színész egyik élő Instagram-bejelentkezésébe, és kiderült, hogy együtt töltik a koronavírus-járvány miatti karantént. Mindenesetre végre kiegyensúlyozottnak és boldognak tűnik az énekesnő a párja mellett, a rajongók és a hírességek pedig gratulálnak az eljegyzésükhöz.

Olvass tovább!

Forrás: Marieclaire.com
Fotó: Getty Images, Instagram