Nicole Kidman új részleteket árult el Tom Cruise-zal való házasságáról

2020. október 07.
Ritkán beszél Nicole Kidman első, Tom Cruise-zal kötött házasságáról. Húsz évvel válásuk után most ismét elárult néhány részletet a kapcsolatukról, többek között azt is, hogy a szakításuk előtt csupán pár hónappal megjelent Tágra zárt szemek című film forgatásán még boldogok voltak.

A szakításuk előtt pár hónappal még boldogok voltak Tom Cruise-zal, árulta el Nicole Kidman több mint húsz évvel válásuk után. Az 53 éves ausztrál színésznő és Tom Cruise utolsó közös filmje, a Stanley Kubrick által rendezett Tágra zárt szemek forgatásán, amely csupán pár hónappal a különválásuk előtt fejeződött be, még nem gondoltak arra, hogy nemsokára szétmennek.

nicole-kidman-tom-cruise-hazassag

A szexuálisan túlfűtött filmbe, amelynek munkálatai után Nicole beadta a válási papírokat, túl sokat gondoltak bele az emberek, mondta a színésznő a The New York Times-nak adott interjújában. A filmbeli karaktere hűtlenségről beszél az alkotásban, és az, hogy „készen állt mindent feladni”, csupán fikció volt, és nem a tényeken vagy a Tom Cruise-zal való házasságán alapult. 

„Egyáltalán nem ezt láttam benne. Boldog házasok voltunk akkor. A forgatások után éjjel háromkor gokartozni mentünk, kibéreltünk egy helyet, és hajnalig hajtottunk. Nem tudom, mit mondjak még. Nincs érzékem ahhoz, hogy a múltba visszanézve boncolgassam a történéseket. Vagy egyszerűen nem akarom ezt tenni” – mondta az 53 éves Kidman. 

Tom Cruise-zal 2001-ben jelentették be szakításukat, majd hamarosan elváltak. Két örökbefogadott gyermeket neveltek együtt, a ma 27 éves Isabellát és a 25 éves Connort. Nicole Kidman 2006-ban házasodott össze Keith Urban zenésszel, és két lányuk született, a 12 éves Sunday Rose és a 9 éves Faith Margaret. 

Kidman elmondása szerint erős kötődés volt Tom és közte a Kubrick-film forgatásának idején, gyermekeik is gyakran meglátogatták őket a forgatáson. „Imádtunk vele dolgozni. Két éven át készült a film – mondta Kidman a rendezőről. – Két gyerekünk volt, egy lakókocsiban laktunk, spagettit főztünk, mert Stanley szeretett időnként velünk enni. A legnagyobb filmessel dolgoztunk, és sokat tanultunk az életünkről, és arról, hogyan érezzük jól magunkat a forgatáson.”

Olvastad már?

Forrás: Mirror
Fotó: Getty Images