A karácsonyt már nem Demi Moore-ral tölti Bruce Willis

2020. december 23.
Bár az év nagyobbik részét együtt töltötte Demi Moore és Bruce Willis a koronavírus-járvány miatt, a karácsonyt már nem együtt ünneplik. A színész meghitt ünneplést tervez feleségével és két kislányával. Ám úgy tűnik, Demi Moore sem szomorkodik majd karácsonykor.

A karácsonyt nem tölti együtt – a karanténhoz hasonlóan – első feleségével, Demi Moore-ral és közös, már felnőtt lányaikkal Bruce Willis. A színész meghitt karácsonyt tervez feleségével, Emmával és két kicsi lányukkal. 

bruce-willis-demi-moore-karacsony

A Drágán add az életed! 65 éves sztárja Idaho államban található farmjukon bújt el a koronavírus-járvány elől az év nagy részében, ott, ahol együtt nevelte három lányát Demi Moore-ral válásukig. A pandémia első hónapjaiban jelenlegi felesége és két kislánya nem is volt velük, a lezárások előtt nem tudtak már elutazni Kaliforniából. A család azonban a karácsonyt már biztosan együtt tölti. 

Emma Heming töltött fel közösségi oldalára fotót arról, ahogy a hatalmas karácsonyfájukat díszíti, majd természetesen a kész fáról és az ajándékokról is készített felvételt. Kijelenthetjük, hogy tökéletes az ünnepi díszlet a Willis-Heming-rezidencián. 

De nem kell aggódnunk Demi Moore-ért sem. A színésznő azonban nem kicsiben gondolkodott az idei ünnepre, egyszerre négy fát díszített fel egy szobában. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Bruce Willis és Demi Moore 1998-as válásuk után is barátok maradtak, közösen nevelték három lányukat, Rumert, Scoutot és Tallulah-t.

Olvastad már?

Forrás: Mirror
Fotó: Getty Images