Chrissy Teigennek jár idén a 6 karácsonyfa

2020. december 15.
Ha már ez az év hatalmas hullámvölgyeket tartogatott a modellnek, Chrissy Teigen úgy döntött, legalább a karácsonyból kihozza a maximumot. Nem is állt meg egy karácsonyfánál, egész téli meseországot varázsolt otthonából.

Mindig is a karácsony megszállottja volt Chrissy Teigen, imádta az ünnepi készülődést és a díszítést, ám idén még a korábbiaknál is tovább ment. A 35 éves modell téli meseországgá varázsolta otthonát hat karácsonyfával, a gyermekei legnagyobb örömére.

chrissy-teigen-6-karacsonyfa

Chrissy Teigennek és férjének, John Legendnek két gyermeke van, a négyéves Luna és a kétéves Miles. Az idei év nem volt könnyű számukra, az extravagáns dekoráció is egyfajta terápia a modell számára, aki az Instagramon mutatta meg büszkén a képeket hat karácsonyfával díszített hátsó kertjükről. Luna és Miles úgy tűnik, teljesen el vannak ragadtatva az arany és ezüst fenyőlomboktól. Chrissy Teigen a hatalmas fákat műhóval és rengeteg csillámló gömbdísszel is ékesítette, tovább fokozva a karácsonyi hangulatot.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen)

“Nem akartam posztolni, fogalmam sincs, hogy történhetett, de egy órája készült, szóval itt van” – írta a kép mellé a modell, melyen ő pózol a lenyűgöző karácsonyi világgal a háttérben. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen)

Nehéz hónapokon van túl Chrissy Teigen és családja, miután októberben veszítették el gyermeküket, Jacket a modell várandósságának 20. hetében. Teigen el is magyarázta, hogy az élete egy átmeneti szakaszában van a tragikus veszteség után. Nyíltan vallott a gyászról is, amelyen keresztül megy: „Megengedem magamnak, hogy teljesen átéljem a letaglózó gyászt. Minden nap teljesen más, így ha az emberek azt kérdezik tőlem, hogy vagyok, mindig azt mondom: ma jól vagyok.”

Olvastad már?

Forrás: Mirror
Fotó: Getty Images