Sztárbabák, akiket 2021-ben várunk

2021. január 02.
A babadömping 2021-ben is folytatódik – mutatjuk, melyik híresség jelentette be 2020-ban a terhességét.

Rachel McAdams

Rachel McAdams

A színésznőt idén nyáron többször is lefotózták Los Angelesben sétálgatva – egyre kerekedő pocakjával. Bár McAdams még nem beszélt nyilvánosan a terhességéről, a képek láttán egyértelmű, hogy második gyermekével várandós.

Hilary Duff

A színésznő októberben jelentette be, kisbabát vár. Duffnak született már két gyereke: az első házasságából van egy 8 éves fia, mostani férjétől, Matthew Komától pedig egy 2 éves kislánya.

Ezt olvastad már?

Karlie Kloss

A People magazin írta meg októberben, hogy a modell és férje, Joshua Kushner első babájukat várják. A hír alig néhány nappal a második házassági évfordulójuk után derült ki.

Emily Ratajkowski

Emily-Ratajkowski

Ahogy azt mi is megírtuk, Emily Ratajkowski a Vogue digitális címlapjával tudatta a világgal – még októberben –, hogy hamarosan anya lesz. A modell azt szeretné, ha a gyereke 18 éves korában saját maga döntené el a nemét, vagyis gendersemlegesen fogják nevelni, így azt sem árulták el, hogy fiút vagy lányt várnak-e.

Kelly Rowland

Kelly Rowland

A Destiny’s Child sztárja is októberben jelentette be, hogy férjével, Tim Weatherspoonnal gyereket várnak. A párnak már van egy 6 éves fia.

Olvass tovább!

Fotó: Getty Images, Profi media