Kate Hudson felvenné a kapcsolatot féltestvéreivel

2021. január 14.
Kate Hudson ugyan újévi fogadalmat nem tett 2021-ben sem, ám vannak olyan dolgok, amelyeket szeretne rendbe hozni családjában. Ilyen például az is, hogy apja másik házasságból született gyermekeivel felveszi a kapcsolatot.

Testvérével, Oliver Hudsonnel beszélgetett arról a 41 éves színésznő, hogy milyen sokszor gondol apjára és a többi testvérére. „Négy testvérünk van, akiket nem is ismerünk” – mondta Kate Hudson, aki hozzátette, valószínűleg a korral jár, hogy úgy érzi, jó volna közelebb kerülni a többi testvéréhez, különösen a lányokhoz. 

kate-hudson-kapcsolat-feltestver

Oliver és Kate Hudson a legidősebb Hudson gyerekek. A 75 éves Goldie Hawn és a 71 éves Bill Hudson házasságából születtek. A pár hat évig volt házas, 1982-ben váltak el. Billnek két gyermeke született a második feleségétől, a Laverne & Shirley színésznőjétől, Cindy Williamstől, majd 2006-ban egy újabb lánya egy harmadik kapcsolatból. 

Goldie Hawn a válás után Kurt Russell-éel ismerkedett meg, és 37 éve vannak együtt. Egy közös fiuk született, Wyatt Russell. „Rengeteget beszélünk testvérkapcsolatokról és kusza kapcsolatokról. Aztán itt ülünk elégedetten, hogy milyen nagyszerű családunk van, és nem veszünk tudomást a tényről, hogy van négy másik testvérünk. Négy.”

„Sokat gondolkodtam a Hudson gyerekekről. Úgy gondolom, fontos, hogy kapcsolatba lépjünk egymással, és kicsit jobban megismerjük egymást” – folytatta Kate Hudson. 

Oliver és Kate Hudson kapcsolata sosem volt egyszerű apjukkal. Oliver 2015-ben Instagramján osztott meg egy képet apák napja alkalmából, amelyen hárman szerepelnek: Bill Hudson, Kate és ő. A kép mellé azt a feliratot írta: „Boldog elhagyásnapot.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Oliver Hudson (@theoliverhudson)

Még ugyanebben az évben Bill Hudson egy interjúban azt mondta, hogy nem ismeri el gyermekeiként Kate-et és Olivert. „Azt mondom nekik, szabadok vagytok – nyilatkozott Bill Hudson. – Öt gyermekem született, de csak három apjának tartom magam. Többé nem ismerem el Olivert és Kate-et a gyermekemnek. Arra kérem őket, hogy ne használják a Hudson nevet. Nem részei többé az életemnek. Oliver posztja gonosz, rosszindulatú és direkt támadás volt. Halott számomra. És Kate is.” 

Kate Hudson később úgy reagált Bill szavaira, hogy megbocsátott neki. „Értem, hogy miért mondta, ez valami olyan dolog, amivel együtt kell élnie, és nagyon fájdalmas számára, így megbocsátok.”

Olvastad már?

Forrás: Insider
Fotó: Getty Images