Sztárok mesélték el, milyen volt számukra az első alkalom

2020. október 26.
Van, akinek egy szép emlék maradt, másnak inkább egy kínos élmény volt, de olyan is van, aki legszívesebben elfelejtené az egészet. Az alábbi sztárok őszintén meséltek arról, milyen érzés volt elveszteni a szüzességüket.

Miley Cyrus

Miley Cyrus 16 éves volt, amikor elvesztette a szüzességét – akkori pasijával, későbbi férjével, jelenlegi exférjével – Liam Hemsworth-szel. „16 éves koromig egyik pasimmal sem jutottunk el odáig… Végül 16 évesen megtörtént, és hozzá is mentem a sráchoz. De az első alkalomnál azt hazudtam neki, hogy már nem vagyok szűz, hogy ne legyen annyira kínos, és ne tűnjek olyan lúzernek.”

Ian Somerhalder

Ian-Somerhalder

„13 éves koromban vesztettem a szüzességemet… és nagyon szórakoztató volt! A lány 16 éves volt. Van egy bátyám, aki hét évvel idősebb nálam, és fiatalon igazi Casanova volt. Folyamatosan hordta fel a lányokat a szobájába, és pedig rengetegszer meglestem őket, és sokat tanultam belőle.”

Ezt olvastad már?

Courteney Cox

„Szűz voltam 21 éves koromig. Azt hiszem, erre büszke lehetek. Sokáig együtt voltam már egy sráccal, amikor az anyám ajándékozott nekem egy fehérneműt… Hogy próbálgassam végre a nőiességemet.”

Khloé Kardashian

khloe-kardashian

„Nem vicces elveszíteni a szüzességedet! Minden ismeretlen még, félsz, hogy fájni fog, és fogalmad sincs, mit fog történni. 15 éves voltam, és egy idősebb sráccal vesztettem el, aki már nem volt szűz. Arra nem emlékszem már, hogy fájt-e, de arra igen, hogy azt éreztem, legyen már vége. Az első alkalommal szinte biztos, hogy nem lesz orgazmusod. Sőt, az első néhány évben sem lesz. Fogalmam sem volt, milyen érzés lehet, amíg meg nem történt. Addig csak az intimitás része tetszett.”

Daniel Radcliffe

Daniel-Radcliffe

„Azon kevesek közé tartozom, akiknek elsőre egész jó volt… Egy olyan lánnyal történt, akit nagyon jól ismertem. Persze örülök neki, hogy azóta már sokkal jobban csinálom, de nem volt olyan szörnyen kínos az első sem, mint sokan másoknak.”

Lady Gaga

„Nőként a 20-as éveid közepéig nem is élvezed a szexet. 17 évesen még fogalmad sincs, mi folyik odalent, mi a jó neked, ezért jobb lenne nem is próbálkozni. Szerintem a mai srácok túl fiatalon kezdik el.”

Olvass tovább!

Fotó: Getty Images