Justin Timberlake végre elárulta a második gyereke nevét

2021. január 18.
A bulvárlapok tavaly júliusban adtak hírt róla, hogy a legnagyobb titokban megszületett Jessica Biel és Justin Timberlake második gyereke. A sztárpár egészen mostanáig nem nyilatkozott az ügyben, a minap viszont Timberlake végre megerősítette a dolgot, és a baba nevét is elárulta.

Justin Timberlake a The Ellen Show vendégeként nemcsak megerősítette második gyereke születését, de végre el is árult néhány részletet a kicsiről. Kiderült például, hogy a szűk családi körön kívül maga Ellen DeGeneres is tudott Jessica Biel titkos második terhességéről. Az egyik alkalommal ugyanis, amikor Timberlake és DeGeneres FaceTime-on beszéltek, a színésznő kerekedő pocakkal besétált a képbe, és elárulták a műsorvezetőnek a baba érkezését.

„Fantasztikus és nagyon édes. Persze most senki nem alszik, de nagyon izgatottak vagyunk. Nem is lehetnénk boldogabbak és hálásabbak” – mesélte Timberlake, aki mindenki legnagyobb örömére végre elárulta a kicsi nevét is. A párnak kisfia született, aki a Phineas nevet kapta.

Justin Timberlake és Jessica Biel 2012-ben házasodtak össze, az első kisfiuk, Silas pedig 2015 áprilisában született.

Olvass tovább!

Fotó: Profi media