Lady Gaga újabb álompartnerrel forgat

2020. november 24.
Amíg nem hallottuk, nem tudtuk, hogy pont erre van szükségünk. Még szerencse, hogy Hollywood jobban ismer minket, mint mi saját magunkat.

Ha azt hittük, hogy a Lady Gaga–Bradley Cooper párosnál nem tud jobbat adni Hollywood, kellemesen csalódunk. Egy még váratlanabb húzással a Csillag születik sztárja a következő filmjét, ami a Bullet Train című akcióthriller lesz, Brad Pitt-tel forgatja.

lady-gaga-film-brad-pitt

A Collider információi szerint a film alapjául a japán szerző, Kotaro Isaka regénye, a Maria Beetle szolgált, amely egy öt orvgyilkosból álló csoportról szól, akik rájönnek, miközben a Tokió felé sebesen robogó vonaton ülnek, hogy mindegyikük küldetésében van valami közös. Hogy kit alakít a készülő filmben Pitt és Gaga, arról egyelőre nem osztottak meg részleteket, annyit tudni, hogy az énekes-színésznő mellékszerepre kötött szerződést, nem valamelyik fő karaktert személyesíti majd meg. 

A filmet David Leitch rendezi, a filmben szerepet kap Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Zazie Beetz, Brian Tyree Henry, Andrew Koji és Masi Oka is Brad Pitt és Lady Gaga mellett

Ám nem ez lesz az egyetlen filmes munkája a közeljövőben az énekesnőnek, még ha mi kétségtelenül a Brad Pitt-tel való közös filmet várjuk is innentől a legjobban. A közeljövőben elkészül Ridley Scott Gucci című filmje, amelyben Patrizia Reggianit, Maurizio Gucci exfeleségét alakítja. Ebben Robert De Niro, Al Pacino, Jared Leto és Adam Driver partnereként játszik.

Olvastad már?

Forrás: Marieclaire.com
Fotó: Getty Images