Lady Gaga újabb álompartnerrel forgat

2020. november 24. |

Amíg nem hallottuk, nem tudtuk, hogy pont erre van szükségünk. Még szerencse, hogy Hollywood jobban ismer minket, mint mi saját magunkat.

Ha azt hittük, hogy a Lady Gaga–Bradley Cooper párosnál nem tud jobbat adni Hollywood, kellemesen csalódunk. Egy még váratlanabb húzással a Csillag születik sztárja a következő filmjét, ami a Bullet Train című akcióthriller lesz, Brad Pitt-tel forgatja.

lady-gaga-film-brad-pitt

A Collider információi szerint a film alapjául a japán szerző, Kotaro Isaka regénye, a Maria Beetle szolgált, amely egy öt orvgyilkosból álló csoportról szól, akik rájönnek, miközben a Tokió felé sebesen robogó vonaton ülnek, hogy mindegyikük küldetésében van valami közös. Hogy kit alakít a készülő filmben Pitt és Gaga, arról egyelőre nem osztottak meg részleteket, annyit tudni, hogy az énekes-színésznő mellékszerepre kötött szerződést, nem valamelyik fő karaktert személyesíti majd meg. 

A filmet David Leitch rendezi, a filmben szerepet kap Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Zazie Beetz, Brian Tyree Henry, Andrew Koji és Masi Oka is Brad Pitt és Lady Gaga mellett

Ám nem ez lesz az egyetlen filmes munkája a közeljövőben az énekesnőnek, még ha mi kétségtelenül a Brad Pitt-tel való közös filmet várjuk is innentől a legjobban. A közeljövőben elkészül Ridley Scott Gucci című filmje, amelyben Patrizia Reggianit, Maurizio Gucci exfeleségét alakítja. Ebben Robert De Niro, Al Pacino, Jared Leto és Adam Driver partnereként játszik.

Olvastad már?

Forrás: Marieclaire.com
Fotó: Getty Images

Szólj hozzá te is!

Még több Sztárok