Rupert Grint ácsnak állna a filmezés helyett

2021. január 20.
Karrierváltást fontolgat a Harry Potter-filmek egyik főszereplője, Rupert Grint. Mióta apa lett, egyre jobban érdekli a házépítés és az ácsszakma.

A 32 éves színész életének fontossági sorrendje alaposan megváltozott, mióta 2020-ban megszületett kislánya. Rupert Grint és párja, Georgia Groome első gyermeke tavaly májusban született meg. A színész pedig bevallotta, hogy szívesen hátat fordítanak Hollywoodnak, hogy a legfrissebb szenvedélyeinek, az építésnek vagy az ácsolásnak élhessen. 

rupert-grint-karriervaltas

„Mindig is játszottam a gondolattal, hogy kisétálok a színészetből, ám az, hogy apa lettem, jelentősen felerősítette ezeket az érzéseket – mondta Rupert Grint. – Ne értsenek félre, imádom a munkámat a Servantban, és roppant kényelmes egy tévésorozatban játszani. De a Harry Potter olyan fiatal koromban történt, fel sem fogtam, milyen következményei lesznek, most értem csak meg, milyen nehéz az az oldala, amit a hírnév jelent.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rupert Grint (@rupertgrint)

A színész azt is elmondta, mennyire élvezi, amikor a két kezével alkothat dolgokat, és mennyire szeretné az ilyesfajta alkotást is komolyabban művelni. „Nagyon jó lenne valami teljesen mással foglalkozni, mint amilyen az építés vagy ácsolás. A koronavírus-járvány előtt is imádtam a barkácsáruházakban tölteni az időt, és szerszámokat vásárolni.”

„Elindítottam egy miniatűr üzletet is a saját fazekastermékeimből. Szerdánként a délutáni csendespihenő alatt felrakok egy kis agyagot a korongomra, és apró csészéket és tálakat készítek” – ecsetelte lelkesen hobbiját Rupert Grint, aki azt is bevallotta, hogy még mindig nem békült ki a hírnévvel, bár végtelenül hálás a Harry Potter-filmeknek. Nem meglepő, hogy valahol örül neki, amiért maszkot kell húznia a nyilvános helyekre, hiszen így visszanyer valamelyest anonimitásából. Valószínűleg nem Rupert Grint az egyetlen híresség, aki így van ezzel.

Olvass tovább!

Forrás: Mirror
Fotó: Getty Images