Nagyon másképp néz ki Leonardo DiCaprio és Jennifer Lawrence együtt

2021. január 24.
Az új, közös filmjük forgatásán fotózták le Leonardo DiCapriót és Jennifer Lawrence-t, ám nem biztos, hogy rájuk ismernénk a hollywoodi csillogás nélkül. A két sztár teljesen úgy fest, mint két teljesen hétköznapi ember kinyúlt pulóverben, miközben épp megmentik a Földet a Netflix új produkciójában.

Az évnek ebben a szakaszában általában a vörös szőnyegen láthatjuk Leonardo DiCapriót és Jennifer Lawrence-t elegáns ruhákban tündökölni. Idén azonban az estélyik helyett kinyúlt pulóverben és szürke nadrágban Bostonban tűntek fel. Ha nem állt volna körülöttük hatalmas stáb új filmjük, a Don’t Look Up forgatásán, ki sem tűntek volna a hétköznapi emberek közül. 

Valószínűleg sohasem gondoltuk volna, hogy valaha láthatjuk a 46 éves Leonardo DiCapriót kockás ingben és kordbársony öltönyben, választékkal a hajában. Vagy éppen a 30 éves Jennifer Lawrence-t rosszul levágott frufruval, vörös hajjal és kinyúlt kötött pulcsiban. 

Azt pedig főleg nem gondolnánk rájuk pillantva, hogy ők ketten épp a világot mentik meg a Netflix új, nagy sikernek ígérkező filmjében. Leonardo DiCaprio és Jennifer Lawrence ugyanis két csillagászt alakítanak, akiknek csupán hat hónapjuk van rá, hogy figyelmeztessék az emberiséget a Földbe csapódó aszteroidára. 

Nem Leonardo DiCaprio és Jennifer Lawrence a két nagy név csupán a filmben, más Oscar-díjas színészek is csatlakoztak a stábhoz, például Meryl Streep és Cate Blanchett is. Rajtuk kívül Ariana Grande, Timothée Chalamet, Chris Evans, Jonah Hill és Matthew Perry is szerepet kapott. 

Forrás: Mirror
Fotó: Getty Images

Olvastad már?