Nem is Britney Spears kezeli a saját Instagram-oldalát

2021. április 01.
Az énekesnő hónapok óta bizarrabbnál bizarrabb dolgokat posztol az Instagramjára. A rajongók eddig azt hitték, hogy a furcsa posztokkal üzenni próbál valamit, ám most úgy tűnik, hogy nem is Britney kezeli a saját oldalát.

Kedden az egész világot bejárta a hír, miszerint Britney Spears végre megszólalt a róla készült dokumentumfilm, a Framing Britney Spears kapcsán. Britney egy újabb táncolós videót posztolt saját magáról, a posztszövegben pedig azt írta a filmről, hogy ugyan nem nézte végig, de amit látott, és amilyen fényben feltűnt benne, az rendkívüli mértékben felzaklatta. Emiatt két hétig sírt, sőt néha még ma is sír.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Britney Spears (@britneyspears) által megosztott bejegyzés

A rajongóknak már akkor nagyon gyanús volt a poszt, a kommentszekcióban többen meg voltak róla győződve, hogy a szöveget biztosan nem Britney írta. Most pedig úgy tűnik, be is igazolódott a gyanújuk: az énekesnő korábbi sminkmestere, Billy Brasfield ugyanis azt állítja, hogy biztos forrásból tudja, hogy nem Britney kezeli a saját közösségi oldalát, és nem ő posztolt a dokumentumfilmről sem.

Ezt olvastad már?

Brasfield, aki korábban Mariah Carey-vel, Beyoncéval és Christina Aguilerával is együtt dolgozott, a Page Sixnek azt nyilatkozta, hogy a keddi poszt szövegén rögtön érezte, hogy azt nem Britney írta, ezért megkereste az énekesnőt, és rákérdezett nála a dologra. „Amikor megláttam, azonnal tudtam, hogy ez nem ő. Írtam neki, ő pedig válaszolt tegnap este. Ami nagyon felkavaró volt a posztban, az az, hogy gyakorlatilag elítélte benne a rajongókat és a Free Britney mozgalmat. Ez pedig nem rá vall. Természetesen nagyon sok érzelmet felkavart benne, hogy újra kellett néznie a filmben azokat a dolgokat, amiken korábban átment, de Britney egyáltalán nem olyan törékeny, ahogy a posztban beállították. Nem szeret áldozatnak tűnni, soha nem is akart az lenni, mert nem áldozatnak, hanem túlélőnek tartja magát” – nyilatkozta a férfi. Már korábban is felröppent egyébként a pletyka, miszerint az énekesnő posztjait egy külön csapat készíti, és hogy Britney-nek nincs teljes kontrollja a közösségimédia-oldala felett. Ez pedig nem is lenne annyira meglepő annak fényében, hogy az apja gondoksága miatt Britney-nek szinte alig lehet beleszólása a saját életébe.

Brasfield szerint a keddi posztot csak arra akarták használni, hogy eltereljék a figyelmet Britney jelenleg is zajló gondnoksági huzavonájáról. Az énekesnő apja pont a héten nyújtott be egy keresetet a bíróságra, amivel azt szeretné elérni, hogy Britney vagyonából 3 millió dollárt megkaphasson az ügyvédi költségeire. Britney Spears ugyanis ismét eljárást indított az apja ellen annak érdekében, hogy végleg megszüntessék a felette való gondokságot – a kedves papa pedig Britney pénzéből szeretné fizetni azokat az ügyvédeket, akik Britney ellen harcolnak majd a bíróságon.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!