Sztárok meséltek életük legrosszabb randijáról

2021. február 22.
Hiába híresek, néha nekik is meggyűlik a bajuk a randizással.

Charlize Theron

Charlize Theron

A színésznő egy kellemes vacsora után kocsiba ült a randipartnerével, csókolózni kezdtek, amikor hirtelen a férfi egy meglepő kérést súgott a fülébe. „A csók után a fülemhez hajolt, és azt suttogta, hogy kezdjek el smárolni az orrával. Nem akartam teljesen megölni a bulit, úgyhogy adtam egy puszit az orra hegyére, erre ő kiakadt, hogy ne puszit adjak, hanem kezdjem el lesmárolni az orrát.”

Justin Bieber

justin_bieber

Az énekes 16 éves volt, amikor az egyik randija igazi katasztrófába fulladt. „Elvittem a lány vacsorázni egy olasz étterembe, és véletlenül ráöntöttem egy tányér spagettit. Szörnyű volt és nagyon kínos. Soha többé nem jött el velem randizni.”

Emma Watson

Emma Watson

Emma Watsonnak néhány évvel ezelőtt egy rendkívül önelégült pasival volt dolga. „Ez volt életem legrosszabb randija. A srác azt ecsetelte, hogy nem hajlandó olyan emberekkel barátkozni, akik nem elég vonzóak. A kövéreket például ki nem állhatja. Elég hamar rájöttem, hogy egy idiótával van dolgom.”

Ezt olvastad már?

Dylan Sprouse

Dylan-Sprouse

Palvin Barbi pasijának is voltak korábban kellemetlen pillanatai. „Nagyon izzadós srác vagyok. Egyszer egy randira egy világoszöld inget vettem fel, és annyira ideges voltam, hogy az izzadságom a hónom aljától egészen a derekamig lefolyt” – mesélte egy interjúban.

Billie Eilish

„Megcsókolt, és aztán azt mondta, hogy ez egyáltalán nem volt olyan varázslatos, mint várta. Nagyon gazdag volt, és az inasa – szó szerint az inasa – eljött érte, és hazavitte. Én pedig ott maradtam egyedül” – emlékezett vissza az énekenő arra rosszul sikert mozis randira, ami még 13 éves korában történt.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!