Lizzo a sminkjével is maga mögé tolt mindenkit a Grammy-gálán

2020. január 27.
Az amerikai énekesnő ráadásul idén nem könnyű terepen indult, ugyanis smink téren nagyon belehúztak tegnap este a sztárok. A díjátadó szezon eddigi legváltozatosabb sminkjeit láthattuk.

Nem újdonság, hogy az énekesek bevállalósabbak make-up terén a színészeknél, erre jó példa volt a tegnapi Grammy-gála is. Ha extrémnek nem is volt nevezhető a többség, de sokkal változatosabb skálán mozogtak, mint a 2020-as év eddigi, főként filmes díjátadóinak sminkjei.

Sophie Turner kellemes, kontrasztos sötét mályva ajkakkal vonta el a figyelmet rövid szoknyájáról, Billy Porter énekes-színész és divatikon szokásos, sokkoló outfitjét is felülmúlva, vibráló kék szemhéjsminkkel, és ezüstmetál ajkakkal állt a vörös szőnyegre.

A legendás Cyndi Laupernek is sikerült platinaszőke mulletjét egy nagy adag 80-as évek hangulattal kiegészítenie, mégpedig erőteljes pinkkel az ajkakon, púderkék szemhéjfestékben úszó szemekkel.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Just a coupla kids from #Queens hanging at the #grammys ✨✨✨

Cyndi Lauper (@cyndilauper) által megosztott bejegyzés, Jan 26., 2020, időpont: 6:19 (PST időzóna szerint)

Dua Lipa, aki nemrég egy rég elfeledett darabot hozott újra divatba, sem tudott nemet mondani a kékre. Csillámos verzióban kényeztette vele a szemkörnyékét, hangsúlyos kontúr formájában, dús szemöldökével vetekedett az eredmény, amelyhez kontrasztos választásként egy visszafogottabb, nude ajakfestés társult. Gigantikus lenövések, precízen elválasztott, lefésült frufru, az eredmény mégis csodálatosan harmonikus volt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

angel energy 🕊 @recordingacademy

FUTURE NOSTALGIA 2020 🔐💛 (@dualipa) által megosztott bejegyzés, Jan 26., 2020, időpont: 6:41 (PST időzóna szerint)

Egyik nagy kedvencünk kreativitás terén H.E.R. volt. Az énekesnő göndör fürtjeit – a babafürtöket leszámítva – látványos kontyba tömörítette, hangsúlyos szemsminkje szikrázó lila volt, az ajkán pedig narancsos árnyalat hozta vissza a bohém, hippi korszakot a 2020-as év vörös szőnyegére egy parabolaantenna méretű napszemüveggel kiegészítve.

Az idei évi gála a fények, a szikrázó csillámporok jegyében telt a sztárokat sminkelő make-up artistok számára. Lizzo szemhéjára ugyancsak került az aktuális slágertermékből, és bár egy klasszikus sminkre szavazott, olyan szépen kivitelezett formában hozta ezt (pontosabban a sminkese, akinek innen is gratulálunk), hogy szerintünk a gála legszebb sminkjét mondhatja magáénak.

Gyönyörű sötétbarna szemeihez földes árnyalatú szemhéjpúdert használt a sminkes, enyhe selyemfény hatással. A gyönyörű satírozás mellé egy dús, mégis a jóízlés határain belül hosszú műszempilla társul, olyan tekintetet varázsolva, hogy az önmagában megérne egy további díjat Lizzo számára.

Fotó: Getty Images