Jóbarátok újratöltve: végre elkezdődött a forgatás

2021. április 10.
Egészen hihetetlen azok után, hogy már egy éve lebegtetik, de végre tényleg elkezdőtek a Jóbarátok új epizódjának munkálatai, jelentette be a műsort készítő HBO Max egyik munkatársa.

Tényleg láthatjuk újra együtt David Schwimmert, Mattew Perryt, Matt LeBlanc-ot, Jennifer Anistont, Courtney Coxot és Lisa Kudrow-t, vagyis a Jóbarátokat. Április 5-én ugyanis hivatalosan is elkezdődtek az új epizód munkálatai, közel egyéves csúszással, amely a koronavírus-járvány számlájára írható.

jobaratok-forgatas-elkezdodott

Az HBO Max munkatársa is megerősítette az információt, ám pár nappal korábban David Schwimmer is megemlítette a The Graham Norton Show-ban vendégeskedve, hogy indul Los Angelesbe a Jóbarátok forgatására, és alig várja, hogy újra találkozzon a többiekkel, akiket évek óta nem látott már. 

Schwimmer megerősítette, hogy az eredeti terveknek megfelelően nem lesz rögzített forgatókönyv és szövege a karaktereknek a különleges epizódban, mindent improvizálnak majd. 

„Végre sikerült kidolgozni, hogyan forgathatunk biztonságosan, és csupán egy része lesz a filmnek olyan, amit külső helyszínen készítünk el a biztonsági előírások miatt” – mondta a Jóbarátokban Ross Gellert alakító színész. 

Ám nem csak ő készül a különleges epizódra. Lisa Kudrow már márciusban megemlítette egy interjúban, hogy már rögzített valami izgalmas anyagot a jeles alkalomra.

Az eredeti tervek szerint 2020. május 27-én került volna adásba a Jóbarátok új része, ám a HBO Max-nak a koronavírus miatt el kellett halasztania a munkálatokat. Marta Kauffmann, a Jóbarátok egyik készítője ekkor azt mondta, hogy nem akar olyan előre felvett anyagot, amelyben a helyszínen nem lehetnek nézők, hiszen az része a sorozatnak. Úgy tűnik, végre sikerült ezt is megoldani, izgatottan várjuk, mivel rukkolnak elő kedvenceink az új Jóbarátokban.

Forrás: ET Online Fotó: Getty Images

Olvastad már?