Kate Winslet leleplezte a lánya titkát

2021. április 22.
Kate Winslet először beszélt róla, hogy lánya, Mia Threapleton titokban megtette első lépéseit a színészi pályán. Ami Winsletet is meglepte: senki sem jött rá eddig, hogy milyen családi kapcsolatokkal rendelkezik az ifjú színésznő.

„Most épp Csehországban van, ahol egy kis tévésorozatban dolgozik – árulta el Kate Winslet. – Ez csodás dolog, és a java még ezután következik. Azt hiszem, mindig sejtettem, majd néhány évvel ezelőtt biztossá vált, amikor azzal fordult hozzám, hogy szeretné megpróbálni.”

kate-winslet-mia-threapleton-anya-lanya

A 45 éves színésznő nem másról, mint a lányáról, a 20 éves Mia Threapletonról beszélt, aki megszerezte első főszerepét egy független thrillerben még 2020-ban. A Shadowsba anélkül válogatták be, hogy bárki rájött volna, milyen kapcsolat van Mia és Kate Winslet között. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kate Winslet PH (@katewinsletph)

„Kifejezetten nagy szerencse számára, hogy különbözik a családnevünk, ami segítene megnyitni a kapukat előtte. Így a válogatáson fogalmuk sincs róla az embereknek, hogy Mia a lányom. Mert ez volt a legnagyobb félelmem, és ez a legfontosabb az ő önbecsülése miatt is” – folytatta Winslet. 

Mia a színésznő Jim Threapletonnal kötött házasságából született. A pár 1998 és 2001 között volt együtt. Ezután Sam Mendes felesége volt 2003-tól 2010-ig. Vele egy fiuk született, Joe most 17 éves. 2012-ben Ned Rocknollal kötötte össze az életét Kate Winslet, akitől szintén egy fia született, a most 7 éves Bear.

Most már csak az a kérdés, hogy azután sem ismerik-e fel Miát, hogy édesanyja leleplezte a nyilvánosság előtt is. 

Forrás: Independent Fotó: Getty Images

Olvass tovább!