Whoopi Goldberg szuperhősfilmet ír

2021. április 23.
Már abból sejteni lehet, hogy nem mindennapi lesz ez a szuperhősfilm, hogy Whoopi Goldberg írja. A központi karakter ugyanis egy idősödő, fekete nő lesz. Vajon kinek szánja a főszerepet?

Már most élő hollywoodi legenda Whoopi Goldberg, ám továbbra sem ücsörög a babérjain. Jelenleg éppen szuperhősfimet ír, nem is akármilyen főszereplővel. A történet ugyanis egy idősödő fekete nő körül bonyolódik, aki szupererőre tesz szert, amivel meg kell tanulnia bánnia.

whoopi-goldberg-szuperhos-film

„Kisgyerekkorom óta rajongok a szuperhősfilmekért – mondta Goldberg. – Mindegyikben megmentik a Földet. De tudjátok, ki az, aki valóban megmenti a világot? Egy idős fekete nő.”

Ám nem ez az egyetlen dolog, amin Goldberg dolgozik. Az Apácashow régóta várt harmadik részét is tető alá hozta a Disney Plusszal karöltve, így még egyszer magára ölti Deloris Van Cartier jelmezét és az apácaruhát, hogy így meneküljön a maffia elől. A hosszú huzavona után végül Tyler Perryvel közösen jegyzi majd Whoopi Goldberg a filmet.

Bár az elmúlt években többször is a halál torkából menekült meg Goldberg, ám úgy tűnik, visszanyerte teljes erejét és egészségét, így nem szeretne lemondani egyhamar napi talk show-járól sem. „Néha azt gondoltam, hogy nem bírom már többé, de még nem tartok ott. Amíg hagyják, hogy játsszak és műsort vezessek, képes leszek rá. Abban a percben, amikor azt mondják, ne csináld, ki kell találnom, hogyan tovább.”

Forrás: Insider Fotó: Getty Images

Olvastad már?