Hollywood álompárjai meséltek az első találkozásukról

2021. április 28.
Az alábbi sztárpárok történetei is bizonyítják, hogy még egy véletlen találkozásból is könnyen születhet életre szóló szerelem.

Katy Perry és Orlando Bloom

orlando-bloom-katy-perry

Az énekesnő még 2019-ben Jimmy Kimmelnek mesélte el, hogy annak idején egy hamburger hozta össze Orlando Bloommal. Mint mondta, 2016-ban a Golden Globe-on volt, amikor megkérte a testőrét, hogy hozzon neki néhány hamburgert az In-n-Out hamburgerezőből. Amikor a testőr meghozta, letette a hambikat az asztalra, de valaki azonnal odarohant, hogy lenyúljon egyet. Katy rögtön odakiáltott, hogy el a kezekkel a hamburgerétől, és ekkor látta meg, hogy a férfi nem más, mint Orlando Bloom. A páros rögtön el is kezdett beszélgetni egymással.

Hugh Jackman és Deborra-Lee Furness

hugh-jackman-vallomas-hazassagi-evfordulo

Több mint két évtized házasság után Hugh Jackman ma is tisztán emlékszik az első találkozásukra. A színész a húszas évei elején járt, amikor szerepet kapott a Corelli című ausztrál sorozatban – aminek egyik főszereplője Deborra-Lee Furness volt.

„Deb akkor már nagy sztár volt. Autóval vittek a forgatásra, és amikor beültem, az első ülésen ott ült ő is. Sosem fogom elfelejteni. Kikapcsolta a biztonsági övét, levette a napszemüvegét, hátra fordult, kezet nyújtott, és bemutatkozott. Emlékszem, hogy rögtön azt gondoltam, hogy tetszik nekem ez a lány” – mesélte a színész a People magazinnak.

Harry herceg és Meghan Markle

meghan-markle-eros-smink

Harryt és Meghant is egy közös barát hozta össze (valószínűleg Violet von Westenholz, Harry gyermekkori barátja, aki PR-osként dolgozik a Ralph Laurennél). „Egy tipikus vakrandi volt. Nem sokat tudtam róla, ezért csak annyit kérdeztem a barátomtól, aki össze akart vele hozni, hogy ugye kedves srác?” – mesélte később az első randijukról Meghan Markle.

Reese Witherspoon és Jim Toth

reese-Witherspoon-jim-toth

A páros egy közös barátjuk buliján találkozott először, amikor is a színésznőre éppen megpróbált ráhajtani Jim Toth egyik nagyon részeg haverja. A férfi észrevette a dolgot, és gyorsan közbelépett. „Odajött, és bocsánatot kért a haverja nevében, aki, mint mondta, most esett túl egy csúnya szakításon. Emlékszem, hogy arra gondoltam, hogy milyen jó barát, hogy megpróbál segíteni a haverjának egy ilyen kínos szituációban. És végül kiderült, hogy ő tényleg ilyen, tényleg egy nagyon jó ember” – emlékezett vissza az első találkozásukra a színésznő.

George Clooney és Amal Alamuddin

george-clooney-karanten-varras

A páros 2013-ban egy közös barátjuk által szervezett vacsorán találkozott először egymással, ahol ráadásul Clooney szülei is ott voltak. Később a színész apja, Nick Clooney így mesélt erről az estéről a People magazinnak: „A feleségem és én nyitottunk ajtót, amikor Amal megérkezett. Bemutatkozott, beszélgettünk egy kicsit, és már akkor kiderült, mennyire elbűvölő és csodálatos egy nő. George és közte egész este szikrázott a levegő, én pedig odasúgtam a feleségemnek, hogy ez a fiú még nagy bajban lesz.”

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!