Hollywood álompárjai meséltek az első találkozásukról

2021. április 28. |

Az alábbi sztárpárok történetei is bizonyítják, hogy még egy véletlen találkozásból is könnyen születhet életre szóló szerelem.

Katy Perry és Orlando Bloom

orlando-bloom-katy-perry

Az énekesnő még 2019-ben Jimmy Kimmelnek mesélte el, hogy annak idején egy hamburger hozta össze Orlando Bloommal. Mint mondta, 2016-ban a Golden Globe-on volt, amikor megkérte a testőrét, hogy hozzon neki néhány hamburgert az In-n-Out hamburgerezőből. Amikor a testőr meghozta, letette a hambikat az asztalra, de valaki azonnal odarohant, hogy lenyúljon egyet. Katy rögtön odakiáltott, hogy el a kezekkel a hamburgerétől, és ekkor látta meg, hogy a férfi nem más, mint Orlando Bloom. A páros rögtön el is kezdett beszélgetni egymással.

Hugh Jackman és Deborra-Lee Furness

hugh-jackman-vallomas-hazassagi-evfordulo

Több mint két évtized házasság után Hugh Jackman ma is tisztán emlékszik az első találkozásukra. A színész a húszas évei elején járt, amikor szerepet kapott a Corelli című ausztrál sorozatban – aminek egyik főszereplője Deborra-Lee Furness volt.

„Deb akkor már nagy sztár volt. Autóval vittek a forgatásra, és amikor beültem, az első ülésen ott ült ő is. Sosem fogom elfelejteni. Kikapcsolta a biztonsági övét, levette a napszemüvegét, hátra fordult, kezet nyújtott, és bemutatkozott. Emlékszem, hogy rögtön azt gondoltam, hogy tetszik nekem ez a lány” – mesélte a színész a People magazinnak.

Harry herceg és Meghan Markle

meghan-markle-eros-smink

Harryt és Meghant is egy közös barát hozta össze (valószínűleg Violet von Westenholz, Harry gyermekkori barátja, aki PR-osként dolgozik a Ralph Laurennél). „Egy tipikus vakrandi volt. Nem sokat tudtam róla, ezért csak annyit kérdeztem a barátomtól, aki össze akart vele hozni, hogy ugye kedves srác?” – mesélte később az első randijukról Meghan Markle.

Reese Witherspoon és Jim Toth

reese-Witherspoon-jim-toth

A páros egy közös barátjuk buliján találkozott először, amikor is a színésznőre éppen megpróbált ráhajtani Jim Toth egyik nagyon részeg haverja. A férfi észrevette a dolgot, és gyorsan közbelépett. „Odajött, és bocsánatot kért a haverja nevében, aki, mint mondta, most esett túl egy csúnya szakításon. Emlékszem, hogy arra gondoltam, hogy milyen jó barát, hogy megpróbál segíteni a haverjának egy ilyen kínos szituációban. És végül kiderült, hogy ő tényleg ilyen, tényleg egy nagyon jó ember” – emlékezett vissza az első találkozásukra a színésznő.

George Clooney és Amal Alamuddin

george-clooney-karanten-varras

A páros 2013-ban egy közös barátjuk által szervezett vacsorán találkozott először egymással, ahol ráadásul Clooney szülei is ott voltak. Később a színész apja, Nick Clooney így mesélt erről az estéről a People magazinnak: „A feleségem és én nyitottunk ajtót, amikor Amal megérkezett. Bemutatkozott, beszélgettünk egy kicsit, és már akkor kiderült, mennyire elbűvölő és csodálatos egy nő. George és közte egész este szikrázott a levegő, én pedig odasúgtam a feleségemnek, hogy ez a fiú még nagy bajban lesz.”

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!

Szólj hozzá te is!

Még több Sztárok