Gondoltad volna? Ez a kapcsolat a Micsoda nő! és a Neveletlen hercegnő között!

2021. május 16.
Vajon mi a közös a Micsoda nő!-ben és a Neveletlen hercegnőben? Egy újdonsült TikTok-videó mindenről lerántja a leplet!

Ahogy az éles szemű nézők közül többen már kiszúrták, a Neveletlen hercegnő 2ben forgattak egy olyan jelenetet 2004-ben, amelyben Mia Thermopolis (azaz Anne Hathaway) kezéről lerepül a karkötő. Szerencsére egy közelben lakó férfi elkapja az ékszert, majd így szól, amikor visszaszolgáltatja a jogos tulajdonosának: „Mindig ez történik!”

@sydneypearl98I’m gonna be so embarrassed if I’m the only one just now figuring this out 😂 #princessdiaries #prettywoman #fyp #foryoupage #foryou #movieclips♬ original sound – SydneyPearl98

S hogy mi ebben olyan nagy szám? Az, hogy a Micsoda nő!-ben is szemtanúi lehetünk egy ehhez kísértetiesen hasonlító jelenetnek: az 1990-es filmben Vivian Ward (azaz Julia Roberts) egy balszerencsés mozdulatot követően a levegőbe repít egy csigát, miközben egy elegáns étteremben vacsorázik. A csigát végül elkapja az egyik pincér, aki így szól: „Mindig ez történik!”

És ez még nem minden!Az a fiú, aki elkapja Vivian csigáját, a 2001-es Neveletlen hercegnőben is felszolgálót alakít! Ahogy a BuzzFeed beszámolt róla tavaly áprilisban, a @karlymaas nevű TikTok-felhasználó szúrta ki az újabb hasonlóságot: amikor Mia a Neveletlen hercegnőben meg akar kocogtatni egy poharat, hogy magára vonja a jelenlévők figyelmét egy vacsorán, eltöri azt, a pincér pedig annyit fűz hozzá: „Mindig ez történik!”  

Micsoda nő Julia Roberts Richard Gere

Mindez a véletlen műve lenne? Először is: a színész, akinek a szájából elhangzik ez a mondat, egy és ugyanaz, úgy hívják: Allan Kent. Ahogy a lelkes rajongók tudják, Garry Marshall rendezte mindkét filmet, Kent jelenléte tehát abszolút tudatos választás volt – sőt, számos másik Marshall-filmben feltűnik, vagyis a rejtély meg is oldódott!

Forrás: Via Fotó: TikTok @sydneypearl98 és Getty Images

Ezt láttad már?

beauty-awards-felhivas

Szavazni ITT tudsz!