Harcolt a rákkal, túl van több szakításon, de ragyog és boldog az 53 éves Kylie Minogue

2021. május 28.
Gondoltad volna, hogy Kylie Minogue már 53 éves? Az ausztrál énekesnő eddigi élete tele van hatalmas fordulatokkal, kíváncsian várjuk, mi lesz a folytatás!

Kylie Minogue, aki május 28-án ünnepli az 53. születésnapját, 12 éves kiskamaszként debütált a képernyőn egy tévésorozat szereplőjeként. Az igazi sikert a Szomszédok című ausztrál produkció hozta meg számára, ahol Jason Donovan barátnőjét alakította. Akkor sokan reménykedtek abban, hogy a való életben is egymásba szeretnek, ami meg is valósult. Kylie robbanásszerű sikere és az ezzel járó koncertturnék azonban aláásták a kapcsolatukat. Az Especially For You című közös daluk örök emléket állít szerelmüknek.

Kylie Minogue szuletesnap

Kicsi korától kezdve arról fantáziált, hogy reflektorfénybe kerüljön, édesanyja hivatásos táncosnő volt, és gyakran magával vitte Kylie-t és testvéreit a színházi próbákra. Olivia Newton-John volt a példaképe, gyerekként rá akart hasonlítani.

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Kylie Minogue (@kylieminogue)

Zenei pályafutása egy jótékonysági gálán kezdődött, amelyre a Szomszédok szereplőit is meghívták fellépni. A mindig divatos Kylie itt akkorát énekelt, hogy azonnal lemezszerződést ajánlottak neki, első slágere, az I Should Be So Lucky a világ több országában hetekig vezette a toplistákat. Első, 1988-ban kiadott albuma – ami szintén hatalmas sikert hozott számára – a Kylie címet viselte, azt pedig újabb 12 lemez követte több mint 8 millió eladott példánnyal. Dalaival hamar kiérdemelte a pop hercegnője becenevet, amit mindig is büszkén viselt.

Karrierje mellett a magánélete is elég mozgalmasnak mondható. Bár Kylie alapvetően romantikus lélek, minden partnerét szenvedélyesen szerette, és nehezen viselte, amikor alábbhagyott a lángolás. Láthattuk Michael Hutchence oldalán, egy párt alkotott a francia színésszel, Olivier Martinezzel, de a spanyol modell, Andrés Velencoso is elrabolta a szívét.

Kylie Minogue és Olivier Martinez

Kylie és Olivier

Épp a francia színészt szerette teljes szívvel, amikor 2005-ben, 36 éves korában mellrákot diagnosztizáltak nála. A Showgirl Tour nevet viselő koncertsorozat állomásait járta, amikor csomót tapintott a mellében. Egy ausztrál klinikán vizsgáltatta ki magát, ahol először azzal nyugtatták, hogy ennyire fiatalon nem lehet nagy a baj. Az eredmények azonban rácáfoltak erre, így Kylie felvette a kesztyűt, és szembeszállt a betegséggel. A filozófiája a gyógyulás felé vezető úton is az volt, hogy a show-nak folytatódnia kell. A koncertjeit azonnal lemondta, és a francia orvosokra bízta magát. Részleges melleltávolításon esett át, kemoterápiát és sugárkezelést is kapott, s végül győztesként került ki a harcból.

Kylie Minogue küzdelme a mellrákkal

Amint kiderült a betegsége, Kylie minden koncertjét lemondta

Az ausztrál énekesnő testileg és lelkileg is sok megpróbáltatáson ment keresztül, a rákkal vívott harcán túl nyíltan felvállalta azt is, hogy 2018 tavaszán mély depresszióba esett, miután szakítottak a nála csaknem 20 évvel fiatalabb színésszel, Joshua Sasséval. Kylie 2015-ben – amikor egyébként a Harper’s Bazaar címlapján is szerepelt – ismerte meg Joshuát egy amerikai sorozat forgatásán, és fülig beleszeretett, egy rádióinterjúban arról mesélt, hogy vele még családalapításra is vállalkozna. Az élet azonban máshogy keverte a lapokat, a harmincas évei elején járó színész nem gondolta ilyen komolynak a kapcsolatukat, és félrelépett.

Kylie Minogue és Joshua Sasse

Kylie és Joshua

Az énekesnő elmondása szerint darabokra hullott, amikor fény derült a megcsalásra, ami idegösszeroppanásba hajszolta. Az olasz Vanity Fair újságírójának adott interjúban azt mesélte, hogy Thaiföldre utazott a barátnőivel, hogy összeszedje magát: „Hat napra volt szükségem, hogy újra önmagam legyek. Van, hogy én is padlóra kerülök, de nem időzöm ott sokat, ahhoz túl gyakorlatias vagyok.” Elmondta azt is, hogy Joshuának szívesen fogadott volna örök hűséget a két évtizedes korkülönbség ellenére is, pedig korábban sosem szövögetett álmot arról, hogy bárkivel is házasságot kössön, sőt a gyermekvállalás gondolata sem hozta lázba. A magánéletéről innentől kezdve még szűkszavúbban nyilatkozott, mint korábban, arra azonban fény derült, hogy 2018-ban ismét rátalált a boldogság: Paul Solomons, egy brit magazin kreatív szerkesztője lett az új párja, akivel tavaly el is jegyezték egymást.

Kylie és Paul Solomons

Kylie és Paul Solomons

Mivel is ünnepelhetnénk az énekesnőt, ha nem az egyik legnagyobb slágerének 2018-as verziójával!

 

Fotó: Getty Images

Ezt olvastad már?