Angelina Jolie az exférjével találkozgat

2021. június 16.
Néhány napon belül kétszer is lencsevégre kapták Angelina Jolie-t, amint éppen megérkezik az exférje, Jonny Lee Miller otthonába – másodjára ráadásul a fia, Pax is vele volt. Bennifer után itt az újabb felmelegített kapcsolat?

Jonny Lee Miller volt Angelina Jolie első férje. A két színész az 1995-ös Adatrablók című film forgatása során ismerkedett meg egymással, szinte azonnal össze is jöttek, és egy évvel később, 1996-ban már az oltár elé álltak. Jolie ekkor mindössze 20 éves volt, és azzal került a bulvárlapok címlapjára, hogy az esküvőre Miller egyik fehér ingjét vette fel, aminek a hátára a saját vérével írta fel a férfi nevét. A házasság nem tartott sokáig, miután a karrierjük miatt folyton távol voltak egymástól, 1997 szeptemberében külön váltak az útjaik, majd 1999-ben hivatalosan is elváltak. Érdekesség, hogy évekkel később Jolie több interjúban is azt nyilatkozta, hogy megbánta, hogy elvált Millertől. „Jonny és én soha nem veszekedtünk, és soha nem bántottuk egymást. Nagyon szerettem volna a felesége lenni és lehorgonyozni mellette” – mondta a színésznő, és egy másik interjúban azt is hozzátette, hogy ez a válás volt valószínűleg a legostobább dolog, amit valaha tett.

Angelina-Jolie

Jolie és Miller tehát már több mint 25 éve ismerik egymást, de eddig semmi jelét nem adták annak, hogy jóban lennének. Ezért is volt olyan meglepő, amikor négy nappal ezelőtt a lesifotósok lencsevégre kapták Jolie-t, amint megérkezik Miller New York-i apartmanjához egy üveg borral a kezében – a fotókat itt tudod megnézni –, majd három óra múlva távozik.

Az eset után sokan azt feltételezték, hogy csak Jolie születésnapját ünnepelte az egykori pár, ám a legfrissebb képek tanúsága szerint a találkozás a minap megismétlődött – ám ezúttal a színésznő még az egyik fiát, Paxot is magával vitte.

Hogy mi lehet ez egykori házaspár között, azt egyelőre nem tudni. De nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy lesz-e folytatása a dolognak.

Fotó: Getty Images Forrás: Pages Six, Daily Mail

Olvass tovább!