Angelina Jolie új filmjével heverte ki a válását

2021. május 07.
Új filmjében Angelina Jolie egy sérült karaktert játszik: poszttraumás stressz szindrómától szenvedő tűzoltót alakít. A színésznő azt mondta, ez a film felért számára egy terápiával.

Még mindig nem zárult le a konfliktusoktól sem mentes válása Brad Pitt-től, ám Angelina Jolie új filmjében, a Those Who Whish Me Deadben mégis megnyugvást talált. A hatgyermekes, 45 éves színésznő egy poszttraumás stressz szindrómától szenvedő tűzoltót alakít a filmben. 

angelina-jolie-film-terapia

„Nagyon szerencsés vagyok. Egy kicsit olyan ez, mint a terápia, ha ilyen szereplők bőrébe bújhatok, akinek szintén újra kell tanulnia élni – mondta Jolie. – Teljesen összetört, nem sikerült a pszichológiai vizsgálata. Mindannyiunknak vannak ilyen pillanatok az életében, amikor nem tudjuk, mi történik velünk, és teljesen lent vagyunk.”

„Nagyon fontos volt számomra ebben az élethelyzetben, hogy megtudjam, képes vagyok-e rá, és tényleg átkeljek a tűzön. Olyan volt, mint egy jó futás, amit együtt tettünk meg, és egy jó harc, amivel átverekedtük magunkat az embereken.”

Angelina Jolie korábban gyógyító élményként beszélt a filmről. „Olyan embert alakítok, aki átélt valamit, ami összetörte, majd megtalálta a kiutat, és felülkerekedett. Művészként ez nagyon gyógyító élmény. Jót tett velem a karakterem, mert megmutatta, hogy fel lehet állni.”

Angelina Jolie 2014-ben házasodott össze Brad Pitt-tel, akivel 2005 óta alkottak egy párt. Hat gyermeket neveltek együtt. Maddox 19, Pax 17, Zahara 16, Shiloh 14, Knox és Vivienne 12 évesek. Angelina Jolie 2016-ban nyújtotta be a válókeresetet kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva, és kizárólagos felügyeletet kért a gyermekek felett. A vita még azóta sem zárult le.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images

Olvass tovább!