Az 58 éves Demi Moore-t alig lehet megkülönböztetni a lányaitól

2021. július 08.
Demi Moore és három lánya – Rumer, Tallulah és Scout – egy fürdőruhakampánynak lettek az arcai, a róluk készült fotók pedig egészen zavarba ejtőek. Ember legyen a talpán, aki a képekre pillantva meg tudja állapítani, hogy az 58 éves színésznőt látja-e, vagy valamelyik feleannyi idős lányát.

Demi Moore nemrég jelentette be az Instagramon, hogy leszerződött az amerikai Andie Swim nevezetű fürdőruhamárkával egy új kampányra, amelybe a színésznő a három lányát is bevonta.

„Fontos volt számomra a lányaim bevonása ebbe a kampányba, és remélem, mások is élnek a lehetőséggel, hogy értelmes kapcsolatokat teremtsenek az életben, és minden pillanatot megünnepeljenek az általuk szeretett emberekkel” – írta a kampányról a színésznő, majd meg is osztott néhány, a lányaival közös fürdőruhás fotót az Instagramján.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Demi Moore (@demimoore) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Demi Moore (@demimoore) által megosztott bejegyzés

Rumer egyébként 32 éves, Scout 29, Tallulah pedig 27, de a fotókon egészen úgy tűnik, mintha négy teljesen azonos életkorú nőt látnánk – valószínűleg ember nincs a Földön, aki ránézésre meg tudná állapítani, hogy az egyikük hamarosan 60 éves lesz.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!