Demi Moore erotikus podcastjából filmsorozat készül

2020. szeptember 29.
Ki más lehetne a főszereplője a Dirty Diana című erotikus podcastból készülő tévésorozatnak, mint maga Demi Moore, akinek ez egyben a nagy visszatérése is lehet a vászonra?

A Dirty Diana podcast, amelyet még idén, a karantén idején kezdett készíteni Demi Moore, meghozza a filmvászonra való nagy visszatérést is a színésznőnek. A Deadline információi szerint ugyanis tévésorozat készül az erotikus beszélgetésekből, amelynek Moore a producere is lesz. A forgatókönyvet Shana Feste írja, aki az eredeti podcast történetét is kitalálta, Demi Moore pedig szerepel majd az Amazon streamingcsatornájára készülő produkcióban, ahogy az eredeti podcastban is.

A Dirty Diana középpontjában egy üzletasszony áll, aki egy erotikus weboldalt üzemeltet teljes munkaidős állása mellett, mintegy másodállásként. Emelett Diana próbálja megmenteni házasságát és megbirkózni szorongásával is. A történet Feste saját házasságán alapul, amelyet ő és férje végül a kettejük közötti kommunikáció javításával és párterápiával sikeresen megmentettek. „Ezt akkor írtam a saját életemből kiindulva, amikor nem volt szex köztem és a férjem között – mondta Feste. – Ez az egyik legmagányosabb, legkeményebb időszak volt az életemben.” A forgatókönyvíró férje szintén a podcast egyik producere is.

A készülő filmsorozatról egyelőre más információt nem adtak közre. Ha a podcastból indulunk ki, igazi sztárparádé várható a tévéképernyőn is, hiszen Melanie Griffith, Lena Dunham és Gwendoline Christie is vendégszerepelt Demi Moore mellett a podcastadásokban. 

Moore és Feste már nagyon régóta dolgozott azon, hogy a Dirty Dianát a képernyőre is feldolgozhassák. Ám függetlenül az Amazon sorozatától, hangjáték formájában is folytatni szeretnék Diana történetét. „Azon a részen szeretnénk mélyebben belemenni a történetbe, ahol a többgenerációs nézőpontot fejthetjük ki, az anya és lánya közötti kapcsolatot” – mondta Demi Moore

„Nagyon reméljük, hogy elérjük azokat a helyeket, ahol kinyitja az embereket. A szexualitással való kapcsolata mindenkinek más. Más egy hetvenes, nyolcvanas éveiben járónak, egy ötvenesnek és egy huszonévesnek, egészen a tinédzserig.”

Olvastad már?

Forrás: Marieclaire.com
Fotó: Getty Images