Jennifer Lopez igent mondana, ha Ben Affleck másodszor is megkérné a kezét

2021. július 11.
Korábban már jegyben jártak, de akkor mégsem jött össze a lagzi, most azonban lehet, hogy hivatalosan is összekötik az életüket!

Az újra egymásra talált sztárpár kapcsolata olyan komolyra fordult, hogy ezúttal tényleg összeházasodhatnak – véli a Hollywood Life. Egyszer már majdnem így jártak, Ben 2002-ben megkérte Jennifer kezét, de aztán mégsem úgy alakultak a dolgok, ahogyan tervezték. Először elhalasztották az esküvőt, aztán lefújták az egészet, és mindketten mással házasodtak össze. Most azonban a színésznő 1000 százalékig biztos abban, hogy újra igent mondana. Jennifer, akinek legutóbb Alex Rodriguez élsportolóval nem jött össze a házasság, most már állítólag csak arra vár, hogy Ben feltegye neki azt a bizonyos kérdést. 

Jennifer-Lopez-Ben-Affleck-hazassag

A színésznőt legközelebb a Vegyél el című romantikus vígjátékban láthatjuk a mozikban. Bár J.Lo az életben is arra vár, hogy elvegyék, a film sztorija egészen más. Kat, akit Lopez alakít és Bastian, akit Maluma kelt életre, nagy popsztárok, és a rajongók előtt, a színpadon akarják kimondani egymásnak a boldogító igent, de Kat az utolsó pillanatban megtudja, hogy párja hűtlen volt hozzá. Ezért kiválaszt a tömegből egy ismeretlen fiatalembert (Owen Wilson), aki igazi rajongóként a Marry Me (Gyere hozzám feleségül) feliratú táblát tartja a magasban. A filmet olyan hírességekkel dobják fel, mint Sarah Silverman, az egyik legkiválóbb, tabukat nem ismerő amerikai komika, illetve Jimmy Fallon komikus, tévés személyiség, akit több mint 51 millióan követnek a Twitteren. A filmet 2022 februárjában mutatják be nálunk.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!