Itt a vége: Jennifer Lopez és Alex Rodriguez szakítottak

2021. április 17.
Nincs több találgatás, J.Lo és Rodriguez egy közös nyilatkozatban jelentették be, hogy külön folytatják.

Ahogy arról néhány hete mi is írtunk, a páros kapcsolata már egy ideje válságban volt, sőt márciusban már egyszer bejárta a sajtót a hír, miszerint fel is bontották az eljegyzésüket. A szakítást viszont akkor még mindketten cáfolták. „Minden híradás valótlan. Gondjaink vannak, próbáljuk őket megoldani” – írták a közös nyilatkozatukban.

jennifer-lopez

Most azonban nagyon úgy néz ki, hogy a gondok végül elhatalmasodtak rajtuk. A múlt hetet egyébként még együtt töltötték a Dominikai Köztársaságban, ahol J.Lo a legújabb filmjét forgatja, és ahova Rodriguez éppen azért mert az énekesnő után, hogy helyre tudják hozni a kapcsolatukat. De a domonikai nyaralásnak végül szakítás lett a vége, és a pár csütörtök reggel közzé is tett egy közös nyilatkozatot: „Rájöttünk, hogy sokkal jobbak vagyunk barátokként, és erre a jövőben is odafigyelünk majd. Folytatjuk a közös munkát, és továbbra is támogatjuk egymást az üzletben és a közös projektekben. A legjobbat kívánjuk egymásnak és egymás gyermekeinek.”

Ezt olvastad már?

Jennifer Lopez és Alex Rodriguez 4 éve alkottak egy párt, és 2019 óta jegyben is jártak. A koronavírus miatt az esküvőjüket kétszer is el kellett halasztani, az információk szerint pedig a pár kapcsolatát egyrészt az összezártság kezdhette ki, de valószínűleg az sem tett túl jót, hogy néhány hónapja Rodriguez egy furcsa megcsalásos botrányba keveredett.

Az egykori baseballjátékosról azt kezdték el pletykálni, hogy összejött egy Madison LeCroy nevű reality celebbel, az állítólagos afférjukról pedig később a nő is beszélt. Elmondta, hogy valóban beszélgettek Rodriguezzel FaceTime-on, sőt egyes beszélgetéseik már-már telefonszexbe fulladtak, de hozzátette, hogy személyesen nem találkoztak, és fizikailag nem történt köztük semmi.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!