Jennifer Lopez párkapcsolatának is betett a koronavírus

2021. március 16.
Jennifer Lopez és Alex Rodriguez 4 éve alkotnak egy párt, 2019 óta jegyben is jártak, a legfrissebb hírek szerint azonban a két sztár kapcsolata zátonyra futott.

A hétvégén a Page Six nevű lap robbantotta a hírt, miszerint J.Lo és pasija felbontották az eljegyzésüket, lemondták az esküvőt, és pontot is tettek a kapcsolatuk végére. Rodriguez még 2019 márciusában jegyezte el az énekesnő, a koronavírus miatt azonban az esküvőjüket kétszer is el kellett halasztani. Az információk szerint a pár kapcsolatát egyrészt az összezártság kezdhette ki, de valószínűleg az sem tett túl jót, hogy néhány hónapja Rodriguez egy furcsa megcsalásos botrányba keveredett.

Az egykori baseballjátékosról azt kezdték el pletykálni, hogy összejött egy Madison LeCroy nevű reality celebbel, az állítólagos afférjukról pedig később a nő is beszélt. Elmondta, hogy valóban beszélgettek Rodriguezzel FaceTime-on, sőt egyes beszélgetéseik már-már telefonszexbe fulladtak, de hozzátette, hogy személyesen nem találkoztak és fizikailag nem történt köztük semmi.

Ezt olvastad már?

A botrány után a pár továbbra is folyamatosan együtt mutatkozott, nem adták jelét annak, hogy bármi probléma lenne kettejük között. Ám a közelmúltban Lopez arról beszélt egy interjúban, hogy amióta elkezdődött a karantén, terapeuta segítségét kérték, ami sokat tett a kapcsolatuk minőségéért.

Hogy jelenleg mi van pontosan Rodriguez és Lopez között, nem lehet tudni. Bár a szakításuk hírére reagálva a pár kiadott egy közös nyilatkozatot, abban mindössze ennyi állt: „Minden híradás valótlan. Gondjaink vannak, próbáljuk őket megoldani.”

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!