Ez történt Jennifer Lopez és Ben Affleck szerelmi életében a 17 évig tartó szünet alatt

2021. május 23.
Miután Jennifer Lopez és Ben Affleck kapcsolata véget ért, mindketten más oldalán keresték a boldogságot. A jelek szerint hiába, a sok kitérő után ugyanis nagyon úgy fest, hogy újra együtt vannak!

Jennifer Lopez nemcsak énekesnőként és színésznőként ért el csodás sikereket, hanem táncosnőként, vállalkozóként és zenei producerként is sokat tett le az asztalra. Szerencsecsillaga a magánéletben nem mindig ragyogott ilyen fényesen: bár Ben Affleckkel mesébe illő álompárt alkottak, később különváltak útjaik. Hiába házasodtak meg, és lettek szülők utána mindketten, most minden jel arra utal, hogy ismét egymásra találtak. De kikkel vigasztalódott J.Lo Ben Affleck után?

Jlo Jennifer Lopez és Ben Affleck újra együtt

Háta mögött két fiatalon kötött, nagyon rövid ideig tartó házassággal, 2002-ben úgy tűnt, hogy Jennifer Lopez végre révbe ért, ekkor szerettek egymásba Ben Affleckkel. Szenvedélyes kapcsolatuk az esküvő küszöbén, 2004-ben ért véget, miután Ben félrelépett egy táncosnővel. A történtek ellenére Jennifer Lopez és Ben Affleck jó barátságban maradtak, így sokan láttak esélyt arra, hogy egyszer újraéled köztük a lángolás.

Jennifer Lopez és Ben Affleck

Jennifer Lopez és Ben Affleck

Miután útjaik különváltak, J.Lo Marc Anthony mellett kereste a boldogságot. 2004 júniusában oltár elé is álltak, 2008 februárjában pedig Jennifer Lopez régen dédelgetett álma is valóra vált azzal, hogy ikreik születtek: a gyerekek a Maximilian David és az Emme Maribel nevet kapták. 

Jennifer Lopez és Marc Anthony

Jennifer Lopez és Marc Anthony

Férjével való kapcsolata 2011 nyarán annyira megromlott, hogy külön is költöztek, a válást azonban csak 2014-ben mondták ki. Jennifer ekkor már viszonyt folytatott a nála 18 évvel fiatalabb táncos-koreográfussal, Casper Smarttal. Románcuk egészen 2016-ig tartott.

Jennifer Lopez és Casper Smart

Jennifer Lopez és Casper Smart

2016 végén egy futó kaland erejéig Rihanna exével melegedett össze, ám még arra sem jutott idő, hogy szorosabbra fűzzék a szálakat, a rapper Drake máris továbbállt. Jennifer Lopez nem búslakodott sokáig egyedül, végre egy komoly kapcsolatba ugrott fejest, mégpedig az egykori baseballbajnok, Alex Rodriguez oldalán

Drake

Drake

Jennifer Lopez és Alex Rodriguez 2019 márciusában egy Bahamákon töltött álomutazáson el is jegyezték egymást, az esküvőre azonban soha nem került sor: a világjárvány miatt kétszer is elhalasztották, időközben pedig búcsút is intettek egymásnak. Bár az érzelmek kihűltek, a piszkos anyagiak továbbra is összefűzik őket, ugyanis több közös vállalkozást alapítottak.

Jlo Jennifer Lopez és Ben Affleck újra együtt

J.Lo és Alex Rodriguez

Az első árulkodó jel, hogy J.Lo és Rodriguez kapcsolata zátonyra futott, egy magányosan kattintott szelfi volt: az egykori sportoló egyedül fotózkodott a hajóján, és kitért a válaszadás elől, amikor a kíváncsiskodó kommentelők azt firtatták, miért nincs mellette Jennifer. A pár ígéretesnek induló kapcsolata valószínűleg azért kezdett rossz irányt venni, mert a járvány miatt túlzottan sok időt töltöttek a négy fal közé zárva: nemcsak kettesben romantikáztak, hanem Jennifer ikreivel és Rodriguez korábbi házasságából született lányaival osztották meg otthonukat, ezt a nyomást pedig nem bírta el a szerelmük. Hogy megmentsék a kapcsolatukat, párterápián is részt vettek, de az nem hozta meg a várt sikert.

Jennifer Lopez nemrég a montanai síparadicsomban tűnt fel Ben Affleck társaságában. Az időzítés tökéletes, egyikük szíve sem foglalt: J.Lo épp most szakított vőlegényével, Ben Affleck pedig hiába remélte, hogy párra lel egy társkereső app segítségével, nem talált rá a szerelem. 

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?

beauty-awards-felhivas

Szavazni ITT tudsz!