J.Lo és Ben Affleck újra alkotta a Jenny from the block videóklipjének egyik ikonikus jelenetét

2021. július 27.
Egészen olyan érzésünk van, mintha 20 évet repültünk volna vissza az időben.

Nincs több találgatás, a hétvégén Jennifer Lopez és Ben Affleck végre hivatalossá tették a kapcsolatukat egy Instagramra feltöltött romantikus képpel. (Lapozz a végére!)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jennifer Lopez (@jlo) által megosztott bejegyzés

A rajongók már ettől a poszttól is teljes eksztázisba estek, a sztárpár azonban még ezután is tudta fokozni az őrületet. Azt tudni kell, hogy Lopez és Affleck a hétvégén St. Tropez-ban hajókáztak egy luxusjachton, ott ünnepelték ugyanis az énekesnő 52. születésnapját. És mivel a lesifotósok még a jachton sem hagyták őket békén, így születhetett meg az a fotó, aminek láttán mindenkinek azonnal Lopez egyik leghíresebb száma, a Jenny from the block, egészen pontosan annak videóklipje jutott eszébe.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Legends Inc. (@legends.inc) által megosztott bejegyzés

A számot J.Lo 2002-ben adta ki, abban az időben éppen Ben Affleck jegyese volt, és a klipje arról szólt, hogy a paparazzók egy perc nyugtot sem hagynak a párnak. A klip egyik jelenében Affleck és Lopez egy jachton ejtőzött: J.Lo a hasán fekve napozott, miközben Affleck az énekesnő hátsóját paskolta. Ez az a jelent, amit most, 19 év után a páros egészen hibátlanul megismételt. Hogy vajon tudatos volt-e, vagy sem, azt nem tudni. A rajongók mindenesetre imádják.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!