Ellen Pompeo A Grace klinika után felhagy a színészkedéssel

2021. augusztus 05.
A Grace klinika főszereplője úgy érzi, nem csak a sorozat, de a színészi tevékenysége is véget ér az utolsó évaddal. “Azt hiszem, végeztem” - mondta Ellen Pompeo.

“Nem azt mondom, hogy soha többé nem játszom. Valószínűleg fogok, ám nem nagyon érdekel, hogyan folytatódik a karrierem, nincsenek különösebb ambícióim ezzel kapcsolatban” – magyarázta el Ellen Pompeo, milyen érzései vannak most, hogy A Grace klinika a végéhez közeledik. “Bár nem játszottam el millió különböző szerepet, mégis úgy érzem, hogy nem hiányzik semmi, végeztem a színészkedéssel kapcsolatban.”

Ellen Pompeo nem érzi az elhivatottságot, ha a folytatásra gondol, és nem igazán érzi motiváltnak magát arra, hogy a munkája kevésbé látványos részeit – “lakókocsikban üldögélni, folyamatosan utazni, forgatni egyet Atlantában, majd pár nappal később Vancouverben” – továbbra is képes legyen elviselni. 

ellen-pompeo-grace-klinika-karrier

“Nem érzek késztetést arra, hogy este 11-kor a stábkocsiban ülve várjam, hogy az éjszakai forgatás jeleneteit felvegyük, és a forgatás határozza meg, mikor ebédelhetek” – mondta Pompeo. “Tudjátok, ez azoknak való, akik még bírják. A fiataloknak! Legalább lélekben fiataloknak.”

Az 51 éves színésznő, akit Golden Globe-díjra is jelölték Dr. Meredith Grey megformálásáért, 17 szezonon át bújt az orvosnő bőrébe. 2021 májusában jelentették be, hogy még egy utolsó szezont készítenek a sorozatból, melyben Pompeo is visszatér. 2018-ban 18 millió dolláros szerződést írt alá A Grace klinikát gyártó ABC-vel a színésznő, aki minden epizódért 575 ezer dollárt tehetett zsebre az utolsó évadban, emellett executive producerként is közreműködött. 

“Sokkal jobban érdekel ma már az üzleti élet, a befektetések világa. Ez a terület növekszik, és jó, hogy más módon is használhatom az agyam” – mondta Pompeo. “Szeretnék valami olyat kipróbálni, amit eddig sosem csináltam, csupán azért, mert nagyon sokáig nem volt erre lehetőségem. Ha nem sikerül, nem sikerül, de legalább megpróbálkozhattam valami újjal.”

Forrás: Insider Fotó: Getty Images

Olvass tovább!