Jennifer Lopez könyörtelenül legyalulta Alex Rodriguez fotóit az Instagramjáról

2021. augusztus 17.
Jennifer Lopez eltüntette még a nyomát is közösségi oldaláról, hogy valaha egy párt alkotott Alex Rodriguezzel.

Talán így akarja kifejezni az 52 éves énekesnő, hogy továbblépett. Talán Ben Affleck számára akar bizonyítani. A valódi okát csak Jennifer Lopez tudja annak, miért törölt a tizenévesek lendületével minden olyan fotót az Instagramjáról, melyen Alex Rodriguez is szerepelt, mintha többéves kapcsolatuk és eljegyzésük nem is létezett volna, de egy biztos, az énekesnő eltüntetett mindent a közösségi oldaláról, aminek köze volt exvőlegényéhez, néhány olyan videót leszámítva, melyen a nyugalmazott baseballsztár csak mellékszereplőként jelent meg. 

jennifer-lopez-alex-rodriguez-instagram-torles

Így úszta meg Jennifer Lopez tisztogatását a 2020 júniusában, apák napjára készült klip, vagy a 2020 októberében közzétett Joe Biden melletti kampánybeszéd, illetve a Jennifer Lopez édesanyjának 75. születésnapjára készített köszöntő.

Nem maradhatott el a kötelező kikövetés sem: az énekesnő törölte a követett profiljai közül volt szerelmét. Ugyanakkor a 46 éves Rodriguez továbbra is Jennifer Lopez követője maradt a platformon, és a múltat sem akarta semmissé tenni, a korábbi fotói érintetlenek.

Forrás: E! Online Fotó: Getty Images

Olvass tovább!