Jennifer Lopez ronda háttetoválás miatt szekálta Ben Afflecket

2021. július 30.
Egy most felbukkanó videóban Jennifer Lopez nem fogja vissza magát Ben Affleck félresikerült háttetoválása kapcsán.

Úgy tűnik, Jennifer Lopez nem nagyon rajong párja, Ben Affleck masszív háttetoválásáért. Az alkolizmussal küzdő színész még 2015-ben debütált egy gigantikus sassal a hátán, amiről akkoriban azt állította, hogy csak egy film miatt került rá. 2018-ban aztán bevallotta, a tetoválás igazi. Most, hogy a két sztár újra egy párt alkot, minden létező régi tartalom előkerül az internet bugyraiból. Így túrták elő azt a 2016-os Watch What Happens Live videót is, amiben J.Lo őszintén elmondja, mennyire rondának tartja (akkor még) exe háttetoválását.

Nézd meg a videót, a lényeg 1:19-nél kezdődik:

„Szörnyű! Mit tettél? – kérdezném tőle – mondta a műsorvezetőnek a sztár. – A tetoválásai mindig is túl színesek voltak, nem kellene az a sok szín, érted mire gondolok? Lehetnének vagányabbak, nem is tudom.”

Jennifer Lopez még 2002-ben kezdett el randizni Ben Afleckkel, majd ugyanebben az évben el is jegyezték egymást. A 2004-re kitűzött esküvőjüket később lemondták, útjaik különváltak. Románcuk fellángolását Instagramon tették hivatalossá nemrég, a pár a franciaországi St. Tropez-ban ünnepelte az énekesnő 52. születésnapját. Ez volt az első nyilvános „összebújás”, amióta újra összejöttek.

Forrás: Popculture Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!