Tom Cruise egy angol család kertjében landolt a helikopterével

2021. augusztus 25.
A színész a repülőtér bezárása miatt volt kénytelen „betörni” egy ismeretlen család birtokára.

Tom Cruise néhány hónapja már a Mission Impossible 7. részét forgatja az Egyesült Királyságban, a minap pedig éppen a forgatásra igyekezett helikopterével Birminghambe, amikor kiderült, hogy a közeli repülőteret ideiglenesen lezárták. A színésznek nem volt mit tennie, találnia kellett egy alternatív leszállópályát.

tom-cruise-golden-globe-botrany

Ekkor kapott egy hívást a Warwickshire-ben élő Alison Webb, és engedélyt kértek a nőtől, hogy egy meg nem nevezett VIP vendég a helikopterével leszállhasson a házuk kertjében. Webbnek fogalma sem volt, hogy kiről lehet szó, csak a leszállás után derült ki, hogy egy világsztár landolt a birtokán.

„Úgy gondoltam, hogy a gyerekek számára elég menő lenne, ha látnák, ahogy a helikoptert leszáll a kertben. Aztán Tom Cruise egyszer csak megérkezett, kiszállt, és »Wow!« Egyenesen odament a gyerekekhez beszélgetni, aztán odajött hozzánk, könyökpacsizott, és köszönetet mondott” – mesélte a nő, és azt is hozzátette, hogy a színész természetesen közös fotókat is készített a családdal, és elvitte egy ingyenes helikopterutazásra a gyerekeket.

„Hihetetlen nap volt. Szürreális az egész, még most sem hiszem el, hogy megtörtént” – nyilatkozta Alison Webb.

Forrás: People Fotó: Getty Images

Olvass tovább!