Végre kiderült, hogyan ismerkedett meg egymással Harry herceg és Meghan Markle

2021. szeptember 07.
Azt már eddig is tudni lehetett, hogy Harry és Meghan első randiját egy közös ismerősük szervezte meg, most viszont az is kiderült, hogy a pár már jóval a találkozó előtt felfigyelt egymásra.

Már eddig is nyílt titok volt, hogy Meghan Markle-t és Harry herceget annak idején egy közös barátjuk hozta össze (valószínűleg Violet von Westenholz, Harry gyermekkori barátja, aki pr-osként dolgozik a Ralph Laurennél), ő szervezett le egy vakrandit a párnak. Most viszont az is kiderült, hogy Harry és Meghan már jóval a találkozás előtt figyelte egymásra az Instagramon.

meghan-markle-eros-smink

Az új információt Katie Nicholl, királyi újságíró árulta el a The Sunnak: „Egészen elképesztő, hogy a királyi romantika az Instagramon kezdődött” – mondta, majd hozzátette, hogy Meghan és Harry állítólag alaposan lecsekkolták egymás posztjait, és nagyon is tetszett nekik, amit láttak. Ezután jött a képbe a közös barát, és szervezte meg a találkozást.

Persze jogosan merülhet fel a kérdés, hogy Meghan vajon milyen Instagram-profilt csekkolt le, ha Harry hercegnek elméletileg sosem volt Instagram-oldala. Erre is megvan a válasz, amiről Omid Scobie és Carolyn Durand részletesen írtak a tavaly megjelent A szabadság nyomában. Harry és Meghan – egy modern királyi család című botránykönyvükben. A könyvből kiderül, hogy – bár a nyilvánosság ezt nem tudta – Harrynek nagyon is volt Instagram-fiókja, amit álnéven használt. @SpikeyMau5 felhasználónéven volt regisztrálva, utalva a becenevére, a Spikey-ra. (A Spike Wells álnevet használta a Facebookon is.) Nem világos, hogy Harry milyen tartalmakat tett közzé az oldalán, azt viszont tudni lehet, hogy a profilképe egy Deadmau5 stílusú, egérfül alakú sisak volt.

„Mivel a profilfotón nem látszott arc, csak egy egérfül alakú sisak, a legtöbb embernek fogalma sem volt, ki lehetett mögötte. Pedig ez volt Harry privát profilja” – írta könyvében Scobie és Durand.

Meghan Markle 2016-ban kezdte el követni Harry Instagram-profilját, és még abban az évben sor is került az első randijukra. Érdekesség, hogy a könyv szerzői szerint az első találkozás estéjén Meghan egy sokatmondó képet osztott meg az privát oldalán.

„Annak idején Meghan még sokkal bátrabban posztolhatott. A randi estéjén ki is rakott egy fotót egy »Csókolj meg!« feliratú, szív alakú cukorkáról, ami mellé csak ennyit írt: »Szerelmes szívek Londonban«”.

Forrás: marieclaire.com Fotó: Getty Images

Olvass tovább!