A Bridgerton 2. első fotói nyomban elfeledtetik Daphne-t és Simont

2021. szeptember 29.
A Bridgerton második évadának első fotóin Anthony és családja látható egy bálban. A képek láttán valószínűleg nem tévedünk nagyot, ha azt állítjuk, hogy a sorozat folytatásában is számíthatunk drámára, románcra és csillogásra, miközben látjuk kibontakozni Anthony Bridgerton és vágyainak tárgya, Kate Sharma szerelmét.

Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey) és a Bridgerton család többi tagja a legszebb ruháikban érkeznek a bálba a Netflix sikersorozatának folytatásában, ahogy az első képeken láthatjuk. Egy másik fotón pedig Lady Danbury (Adjoa Andoh) és Kate Sharma (Simone Ashley) látható, akik szintén együtt érkeznek az eseményre. A rajongók szeme máris felcsillanhatott a képek miatt, hiszen az egyik felvételen már az látszik, ahogy Anthony és Kate a kertben, félrevonulva cseverészik ugyanazon a bálon. 

bridgerton-2-elso-kep

Két ember azonban jól észrevehetően hiányzik a képekről: Anthony nővére, Daphne (Phoebe Dynevor) és férje, Simon Basset, Hastings hercege (Regé-Jean Page), akiknek szerelme és házassága körül bonyolódott a Bridgerton első évada. A herceg hiánya nem meglepő, már áprilisban bejelentették, hogy Regé-Jean Page nem játssza el ismét a szerepet. Dynevor ugyanakkor júniusban azt mondta, hogy Simonról sokat beszélnek majd, bár a képernyőn nem lesz látható a második szezon jeleneteiben. Daphne pedig mellékszereplő lesz csupán, hiszen a középpontban ezúttal testvére, Anthony és az ő szerelmi kapcsolata áll majd Kate-tel. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bridgerton (@bridgertonnetflix)

Az első beharangozóban is ezt villantotta fel a Netflix, amikor a párt láthattuk flörtölni. A két szerelmes kissé feszült hangulatban mond búcsút egymásnak a kedvcsinálóban, az új szezon rengeteg évődést és oda-visszavágást ígér Anthony és Kate között.

Forrás: E! Online, Insider Fotó: Netflix

Olvass tovább!