Will Smith meglepően őszintén mesélt a nyitott házasságáról

2021. szeptember 29.
Novemberben fog megjelenni Will Smith memoárja, és az ennek kapcsán adott mélyinterjúban meglepően őszintén beszélt Jada Pinkett Smith-szel való házassági problémáikról.

Will Smith és Jada Pinkett Smith 1997-ben házasodtak össze, majd született két gyerekük, Jaden és Willow. A házaspár kapcsolata tavaly júliusban már egyszer a címlapokra került, miután Jada a beszélgetős műsorában nyíltan beszélt a házasságon kívüli kapcsolatáról. A vallomása után az emberek azt gondolták, hogy Jada félrelépett, és megcsalta Willt, a színész viszont most végre tiszta vizet öntött a pohárba.

Jada-Pinkett-Smith-Will-Smith

Elmondta, hogy a házasságuk hosszú éveken át a monogámián alapult, egy idő után azonban a kapcsolatuk hanyatlani kezdett. 10 évvel ezelőtt, Jada 40. születésnapján, egy óriási veszekedés után döntöttek úgy, hogy változtatniuk kell.

„Nem működött a házasságunk. Nem tehettünk többé úgy, mintha igen. Mindketten nyilvánvalóan szenvedtünk, ezért egyértelmű volt, hogy valaminek változnia kell” – mondta a színész, és hozzátette, hogy akkor döntöttek a nyitott házasság mellett.

„Valójában senkinek sem ajánlom a mi utunkat. Senkinek sem ajánlom ezt az utat. De az egymásnak nyújtott szabadság élménye és a feltétel nélküli támogatás számomra a szeretet legmagasabb definíciója” – magyarázta, majd bevallotta, hogy Jadához hasonlóan ő is ugyanúgy kihasználta már a nyitott kapcsolatuk „előnyeit”.

Forrás: Buzzfeed Fotó: Getty Images

Olvass tovább!