Will Smith megmutatta élete legrosszabb formáját

2021. május 05.
Will Smitht általában csúcsformában látjuk akciófilmjeiben, ahol magányos túlélőt vagy éppen szuperhőst alakít. Az 52 éves színész most bepillantást engedett azokban a pillanatokba is, amikor az aputest kerekedik felül, és saját bevallása szerint élete legrosszabb formájában látható.

Póló nélküli képet posztolt Will Smith közösségi oldalára, melyen mind az 52,8 millió követője láthatta – saját elmondása szerint – élete legrosszabb formájában. A Legenda vagyok vagy a Suicide Squad főszereplőjét valóban nem láthattuk még aputesttel, ám a színésznek még ez is jól áll. 

will-smith-aputest

A rajongók és barátok egyaránt méltatták Will Smith őszinteségét az Instagramon. „Ez a legcsodálatosabb poszt a közösségi oldal történetében” – írta Questlove zenész-dalszerző. Diplo sem állta meg szó nélkül, bár nehéz értelmezni kommentjét: „Lfggg!” – ami talán annyit jelenthet: Let’s f—ing go!

Arnold Schwarzenegger azt írta Will Smithnek: „Will, te szegény gyermek. Veled sírok, bár még így is jobb állapotban vagy, mint Amerika 90 százaléka. Gyúrj tovább!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Will Smith (@willsmith)

Michael Bay, aki Will Smith Bad Boys-filmjeinek rendezője volt, viccelődött a színésszel: „Összerántsam újra a bandát?? Egy Bad Boys Utolsó fejezet. Formába kerülsz, garantálom!”

Will Smith már korábban is nyíltan vallott a súlyának változásáról, hogyan gyarapodott, ahogy egyre híresebb lett. „A csúcson 102 kilogramm voltam. Több, mint amikor Muhammad Alit játszottam, és két évig edzettem a szerepre – vallotta egy interjúban. – Akkor 98 kilogramm izom voltam, a zabálások idején viszont 102 kilogrammnyi muffin.”

Will Smith ekkor tíznapos böjttel próbált megszabadulni a súlyfeleslegtől. A célja felé félúton végre elhagyhatta a magas vérnyomásra szedett gyógyszereit. „Ekkor értettem meg, hogyan kapcsolódik az evés az egészségemhez – mondta Will Smith. – Megvilágosultam, hogy semmit sem tudok az ételekről. Csak fogyasztottam, mint egy függő.”

„Imádom az ételt. Ám a kapcsolatom az evéssel nem volt egészséges. Azért ettem, hogy örömöt érezzek. Ha unatkoztam, ettem. Rájöttem arra is, hogy stresszevő vagyok, és folyamatosan ennem kell valamit. Amikor segítséget kaptam ahhoz, hogy ezen változtassak, akkor fordultam rá az ételekkel való egészséges kapcsolat útjára.”

Forrás: Insider Fotó: Getty Images

Olvass tovább!