Kate Winslet nem engedte, hogy kiretusálják a hasát a szexjelenetben

2021. június 03.
Minden igyekezetét és személyisége minden morzsáját beletette Mare Sheehan szerepébe Kate Winslet, és nem akarta, hogy egyetlen porcikáját is kiradírozzák. Beleértve a hurkáit.

Az Easttowni rejtélyek című sorozat rendezőjét, Craig Zobelt maga Kate Winslet utasította arra, hogy a maga természetességében hagyja láttatni a testét a film egyik legforróbb szexjelenetében, melyet Guy Pearce-szel forgatott. Zobel felajánlotta a 45 éves színésznőnek, hogy kivágja azokat a képkockákat, ahol látszik a kidudorodó hasa, ám Winslet azt válaszolta erre, hogy „ne merészeld”. 

kate-winslet-szexjelenet-has

Az Oscar-díjas Kate Winslet azt is elmondta, hogy kétszer küldte vissza a filmet gyártó HBO-nak az alkotás promóciós plakátjait, mert túlságosan sokat retusáltak rajta. „Már azt mondták, hogy ilyet nem tehetek, de én tudom, mennyi ráncom és szarkalábam van a szemem sarkában, így kértem, hogy tegyék vissza azokat” – mondta Winslet. 

A színésznő azt akarta, hogy Mare Sheehan egy teljesen hétköznapi karakter legyen, retusálás vagy képszerkesztés nélkül. Winslet, aki egy nyomozót alakít a sorozatban, azt is megjegyezte, hogy a stáb a világítás segítségével érte el, hogy a bőre fakóbbnak tűnjön, és sokat dolgoztak azon, hogy minél előnytelenebb ruhákat találjanak. 

„Nézzétek, remélem, azzal, hogy középkorú nőként – októberben 46 leszek – eljátszottam Mare-t, az emberek kapcsolódni tudnak a karakterrel. Ezért nem használtunk szűrőket – magyarázta Kate Winslet. – Ő egy teljesen jól működő, ám törékeny nő, olyan testtel és arccal, ami megfelel a korának, az életének, és ahonnan jött. Azt hiszem, mindannyian éheztünk már egy ilyen karakterre egy kicsit.”

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images

Olvass tovább!

beauty-awards-felhivas

Szavazni ITT tudsz!