Hatalmasat nőttek Angelina Jolie és Brad Pitt gyerekei

2021. október 19.
Tegnap tartották az új Marvel-mozi, az Örökkévalók Los Angeles-i premierjét, ahova Angelina Jolie-t az öt gyereke is elkísérte.

A 46 éves színésznőt az öt gyereke – Maddox (20), Zahara (16), Shiloh (15), valamint az ikrek, Vivienne és Knox (13) – kísérte el legújabb filmje premierjére, ahol együtt pózoltak a kamerák előtt a vörös szőnyegen. Az eseményről csak a középső fiú, Pax hiányzott, aki jelenleg a dél-koreai Yonsei Egyetem tanulója.

angelina-jolie-gyerekek

Maddox és Knox is egy-egy sötét öltönyt választott az alkalomra, Zahara pedig azt az Elie Saab Couture estélyit vette fel, amit édesanyja 2014-ben viselt az Oscar-gálán. Érdekesség, hogy Shiloh, akire a média a fiús öltözködése miatt évek óta fiúként hivatkozott, most egy különleges szabású, bézs színű ruhában, felkötött hajjal jelent meg.

Angelina Jolie és Brad Pitt a mai napig nem tudott megegyezni a gyerekek felügyeleti jogában. Bár néhány hónapja a bíróság közös gyermekfelügyeletet rendelt el, Jolie megtámadta a döntést, ami miatt újrakezdődtek a tárgyalások.

Forrás: People Fotó: Getty Images

Olvass tovább!