Ez az 5 sztárpár eltitkolta, hogy közös gyerekük született

2021. október 31.
Nem egyszerű követni, ki kit szeret a sztárvilágban, ahogy azt sem, kinek kitől születik gyereke.

Amikor új családtag érkezik, a szülők ideális esetben legszívesebben világgá kürtölnék a boldogságukat, a sztárok között azonban akadnak olyanok, akik többször is megfontolják, kinek és mikor beszéljenek először a várandósságukról, a baba születéséről, majd a kicsi fejlődéséről. Ezek a hírességek egyáltalán nem keresték a nyilvánosságot, sőt ha tehették volna, az örömhírt örökre megtartották volna maguknak.

sztárok, akikről nem tudtad, hogy közös gyerekük van

Jesse Plemons és Kirsten Dunst

A sztárpár 4 hónapon át titokban tartotta, hogy milyen nevet választottak második gyermeküknek – a lepel végül a The New York Times hasábjain hullt le, ott lehetett először elolvasni, hogy a kicsinek a James Robert nevet adták. Kirsten és Jesse a Fargo című sorozat forgatásán találkoztak először 2016-ban, a következő évben pedig örömmel jelentették be az eljegyzésüket. Nem sokkal ezután fény derült arra is, hogy Kirsten első gyermeküket várja, aki 2018-ban született és az Ennis Howard Plemons nevet kapta. A színésznő az angol Marie Claire újságírójának azt mesélte, hogy sosem volt az a típus, aki bármit megadott volna az anyaságért, ám amikor keresztlánya világra jött, úrrá lett rajta a vágy, hogy szülővé válhasson. „Nagyon szeretem a keresztlányomat. Annyira, hogy… Hogy azt szavakba sem tudod önteni, amíg nem születik meg a saját csemetéd” – mondta lelkesen Kirsten, aki második gyermekének születésével és nevével kapcsolatban már sokkal szűkszavúbb volt.

sztárok, akikről nem tudtad, hogy közös gyerekük van

Eddie Murphy és Mel B

A Spice Girlként ismertté vált Melanie Brown (azaz művésznevén Mel B) és Eddie Murphy között 2007-ben szövődött tiszavirág-életű románc, amiből aztán közös gyermekük született. Angel Iris Murphy Brownt az édesapa először elutasította. Egy későbbi DNS-teszt azonban bebizonyította, hogy tényleg a színész Angel apja, akit így a busás gyerektartás is megillette. Néhány nappal később Eddie Murphy, akinek ezen a kislányon kívül seregnyi gyereke van, sajtóközleményt adott ki, melyben elismerte az apaságot, és tudatta a világgal, hogy eleget tett az ezzel járó anyagi kötelezettségeknek. Nem túl szép történt, de talán még meglepőbb az a tény, hogy tíz évvel ezután, 2008-ban az énekesnő úgy nyilatkozott, hogy örökre Eddie Murphy marad az élete szerelme…

sztárok, akikről nem tudtad, hogy közös gyerekük van

 

Eva Mendes és Ryan Gosling

Ők Hollywood jól ismert párjai közé tartoznak, mégis ritkán fotózkodnak együtt, vagy lányaik társaságában. Első gyerekük, aki az Esmeralda Amanda nevet kapta, 2014-ben jött világra, kishúga pedig 2 évvel később érkezett és Amanda Lee-nek keresztelték. A szülők soha nem beszéltek szívesen a várandósságokról és a gyerekek születéséről, azt azonban több helyen is hangoztatták, hogy a lányaiknak a lehető legnormálisabb életet szeretnék teremteni. „Akár tetszik, akár nem, Esmeralda privát szféráját egyre nehezebb lesz megóvni. Ezt egyáltalán nem tartom helyesnek, de sajnos ez a mai valóság. Emiatt döntöttünk úgy Ryannel, hogy amennyire csak lehet, távol tartjuk őt a nyilvánosságtól. A terhességem volt az első adandó alkalmunk arra, hogy tartsuk magunkat ehhez az elhatározáshoz” – mondta a Violet Grey magazinnak a színésznő.

sztárok, akikről nem tudtad, hogy közös gyerekük van

Enrique Iglesias és Anna Kournikova

Kapcsolatukról igen sok részlet látott napvilágot, családi életüket azonban féltve őrzik. A Grammy-díjas énekes és a teniszcsillag 2001-ben találkozott először, az Escape című szám videóklipjének forgatásán. Szerelmük fellobbanása óta három gyerekük született, 2017-ben egy ikerpárral, Nicholasszal és Lucyvel bővült a családjuk, 2020 januárjában pedig egy kislány, Mary érkezett hozzájuk. Mindkét esetben titokban tartották a babavárást, és csak kivételes alkalmakkor osztanak meg fotókat a legfiatalabb családtagokról a közösségi oldalaikon. A büszke apuka 2019-ben azt nyilatkozta a People Espanolnak, hogy a gyerekeiknek köszönhetően jobb emberré vált, és hogy minden áldott nap inspirálódik őket látva.

sztárok, akikről nem tudtad, hogy közös gyerekük van

Carey Mulligan és Marcus Mumford

A színésznőnek és énekes-dalszerző férjének, akivel egykor gyerekkori barátok voltak, két közös gyermeke született. Hivatalosan 2012-ben kötötték össze az életüket, kislányuk, Evelyn Grace 2015 szeptemberében született, a kisfiuk, Wilfred pedig 2017-ben jött a világra. A pár semmilyen formában nem posztol a kicsikről, a nyilvánosságot teljesen kizárva nevelik őket. Mulligan petíciót nyújtott be azért, hogy a filmipart a mostanihoz képest család- és gyerekbarátabb munkahellyé tegyék, például azzal, hogy a mozicsillagok gyerekeinek felügyeletet biztosítsanak. Ezzel kapcsolatban így vélekedett egy korábbi interjúban: „Az újszülött kislányom mellett is forgattam, és a stáb tagjai között szép számmal akadtak újdonsült anyukák. Senki nem biztosított lehetőséget arra, hogy a gyerekeinkkel legyünk, a felügyeletet nekünk kellett megoldanunk, természetesen saját pénzen. Mindez rendkívül bonyolulttá tette mindannyiunk életét!”

sztárok, akikről nem tudtad, hogy közös gyerekük van

Forrás: Via Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?