Eva Longoria készen áll a Született feleségek folytatására

2021. november 10.
„Az első lennék, aki aláírja” – válaszolta Eva Longoria arra a kérdésre egy interjúban, mit szólna, ha felmerülne a Született feleségek című sorozat folytatásának ötlete?

„Imádnám, ha újra Gabby bőrébe bújhatnék – mondta Eva Longoria arról, mi a véleménye a Született feleségek esetleges folytatásáról, sorozatbeli karakterére, Gabrielle Solisra utalva. – Az volt életem egyik legjobb időszaka, az a sorozat egy ajándék volt” – tette hozzá Longoria. 

eva-longoria-szuletett-felesegek

A Született feleségeket 2004-ben mutatták be, és nyolc éven át futott, mielőtt levették volna a tévé képernyőjéről. Eva Longoria mellett Teri Hatcher, Marcia Cross, Felicity Huffman, Dana Delany és Nicollette Sheridan alakította a főbb szerepeket, ők és családjuk voltak az amerikai kertvárosi utca, a Lila Akác köz lakói. 

A Született feleségek 2005-ben és 2006-ban is Golden Globe-díjat nyert a legjobb vígjátéksorozat kategóriában. Miután a Lila Akác közben véget ért az élet 2012-ben Eva Longoria számára, a színésznő játszott 2016-ban a Devious Maids című sorozatban, melyet saját produkciós cége készített, 2019-ben pedig a Dora and the Lost City című film producere volt. De belekóstolt a rendezésbe is Eva Longoria, a legfrissebb, Flamin’ Hot című filmje a Cheetos nevű rágcsálnivaló feltalálásáról szól.

Forrás: Independent Fotó: Getty Images

Olvass tovább!