Itt az újabb teória: Mr. Big vajon tényleg meghal a Szex és New York folytatásában?

2021. szeptember 21.
Eddig Big és Carrie szakításáról szóltak a hírek, most azonban úgy néz ki, hogy nem válásra, hanem temetésre kell majd készülnünk a Szex és New York hamarosan induló folytatásában.

Ahogy néhány hete mi is megírtuk, a Page Six nevű lap megszerzett egy rövid részletet a Szex és New York várva várt folytatásának a forgatókönyvéből. A kiszivárgott információból a legtöbben akkor arra következtettek, hogy Carrie és Big az új részekben válni készülnek, ám ezt a teóriát egy néhány napja debütált rövid előzetes megcáfolta.

A beharangozó videóban az HBO hamarosan induló sorozataiból láthatunk részleteket – köztük az And Just Like That néhány pillanata is bevillan. Az egyik jelenetben rögtön meg is jelenik Mr. Big és Carrie, amint szenvedélyesen csókolóznak a konyhában, ami tehát arra utal, hogy a pár között nagyon is rendben vannak a dolgok, és szakításnak nyoma sincs. Így viszont egészen átértékelődik az a bizonyos kiszivárgott forgatókönyvrészlet, hiszen a nyilvánosságra került szövegben Carrie úgy beszél Bigről, mintha már nem lenne a felesége.

A folytatás bejelentése óta keringenek pletykák arról, miszerint az And Just Like That legelső epizódjában egy nagyon fontos karaktert meg fognak ölni. A rajongók pedig egyre biztosabbnak gondolják azt a teóriát, hogy ez a valaki Mr. Big lesz, és Chris Noth – akiről eleinte az a hír járta, hogy vissza sem fog tér a sorozatba – csak egy rövid ideig lesz látható a képernyőn.

Hogy ezekből az elméletekből vajon mennyi a valós, az valószínűleg csak a premier után fog kiderülni…

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images

Olvass tovább!