Gyanús a csönd J. Lo és Ben Affleck körül

2021. november 27.
A világon jelenleg több mint 183 millió embert foglalkoztat a kérdés: miért nem közöl Jennifer Lopez egyetlen közös fotót sem Ben Affleckkel?

2003-ban már jegyben jártak, de a pár akkor felbontotta az eljegyzést – hollywoodi értesülések szerint azonban most újra terítéken lehet az esküvő J. Lo és Ben Affleck között. De akkor hol maradnak a romantikus közös fotók? Lopez 183 millió követője közül sokan azt feltételezik, azért nem posztol fotót magukról az énekesnő-színésznő, hogy majd ne kelljen mindet törölni, ha esetleg megint szakítanak. Lopez ugyanis így tett, amikor idén szakított Alex Rodriguezzel, és emiatt nyilván annyit kellett nyomkodni a delete-et az Instán, hogy nem akarja ezt még egyszer eljátszani. 

jennifer-lopez-marry-me-ben-affleck-szerelem

J. Lo a következő romantikus vígjátékában egyébként majdnem önmagát alakítja: a Vegyél el hősnője egy popsztár, aki a felhajtás kedvéért nyilvánosan, a színpadon akar igent mondani kérőjének, egy másik popsztárnak, de kiderül, hogy választottja megcsalja. A díva bosszúból a közönség soraiból választ hirtelen egy másik vőlegényt (Owen Wilson). A duó aztán ideje java részét azzal tölti, hogy megpróbálja kivédeni a média tolakodását, akárcsak Lopez a való életben. 

jennifer-lopez-marry-me-ben-affleck-szerelem

A Vegyél el hazai bemutatója 2022. február 10-én várható.

Olvass tovább!