A 76 éves Helen Mirren idén is ellopta a show-t a párizsi divathéten

2021. október 05.
A L’Oréal nagyköveteként vonult végig Helen Mirren a párizsi divatshow kifutóján, amely a nők erejét ünnepelte, sok más hírességgel egyetemben. Ám senkinek nem volt olyan vagány sminkje és szettje, mint a 76 éves színésznőnek.

A királynőt alakítja a filmvásznon, most pedig uralta a párizsi divathét kifutóját is Helen Mirren egy olyan sminkkel, amiben kétszer is meg kellett néznünk, mire felismertük.

helen-mirren-szem-smink-parizsi-divathet

Ismét hihetetlenül festett a 76 éves színésznő, amikor a L’Oréal divatbemutatóján vonult végig egy monokróm nadrágkosztümben, ami már önmagában is elég vagányul festett. Ám az erőteljes megjelenést a fekete szemfestés és a sima, fejtetőre kötött konty tette igazán ikonikussá. A fekete platformszandálról már nem is beszélve.

helen-mirren-szem-smink-parizsi-divathet

Nem csak Helen Mirren vonult a divatbemutatón. Más márkanagykövetek is kifutóra léptek, köztük Camila Cabello énekesnő, Katherine Langford színésznő és Amber Heard is. A 24 éves Camila Cabello egy lágy, igazán nőies ruhában sétált végig a közönség előtt, amelyen a rózsaszín és a zöld dominált, ezüst karika fülbevalóval kiegészítve megjelenését. Ő az Instagramján is megosztott egy sor képet az Eiffel-torony lábánál tartott divatbemutatóról követőivel. 

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images

Olvass tovább!