Vilmos herceg gyerekei idén háromszor fognak karácsonyozni

2021. december 06.
De az ajándékokkal nem fogják elkényeztetni őket.

Duncan Larcombe királyi szakértő szerint György herceg, Charlotte hercegnő és Lajos herceg idén akár háromszor is karácsonyozhatnak – bár mint mondta, ez nem azt jelenti, hogy hercegi gyerekek nagyon sok és nagyon drága ajándékokat kapnának. „Vilmosnak és Katalinnak lesz egy igazi családi karácsonya a gyerekekkel, részt fognak venni a hivatalosabb királyi családi karácsonyon Sandringhamben, majd Katalin családjával, a Middletonokkal is fognak ünnepelni.”

„Amit biztosan tudunk Vilmosról és Katalinról, hogy azt szeretnék, ha a gyerekeik minél normálisabb életet élnének, ezért biztos nem fogják őket drága ajándékokkal elkényeztetni” – tette hozzá Larcombe.

katalin-hercegne-vilmos-herceg

A királynő és családja évtizedek óta Sandringham kastélyában tölti az ünnepeke, ám ez az ünnepség inkább formálisabb, a hangsúly nem az ajándékozáson van.  Ilyenkor a királyi családtagok jelképes gesztusokkal, vagy tréfás meglepetésekkel szokták megajándékozni egymást. Sandringhambe Vilmosék vendégként szoktak érkezni, ezért is gondolja Larcombe  úgy, hogy a hercegi család szűk családi körben is fog egyet ünnepelni. „Vilmos és Katalin egy új hagyományt fognak teremteni azzal, hogy tartanak egy kis családi karácsonyt, ajándékokkal a fa alatt, az Anmer Hall-i birtokukon. Talán még azt is megengedik a gyerekeknek, hogy felbontsanak néhány ajándékot, mielőtt Sandringhambe indulnak.”

A harmadik karácsonyt pedig Katalin szüleinél fogják tartani, akiknél korábban gyakran szilvesztereztek.

Forrás: marieclaire.com Fotó: Getty Images

Olvass tovább!