Vilmos herceg gyerekei idén háromszor fognak karácsonyozni

2021. december 06. |

De az ajándékokkal nem fogják elkényeztetni őket.

Duncan Larcombe királyi szakértő szerint György herceg, Charlotte hercegnő és Lajos herceg idén akár háromszor is karácsonyozhatnak – bár mint mondta, ez nem azt jelenti, hogy hercegi gyerekek nagyon sok és nagyon drága ajándékokat kapnának. “Vilmosnak és Katalinnak lesz egy igazi családi karácsonya a gyerekekkel, részt fognak venni a hivatalosabb királyi családi karácsonyon Sandringhamben, majd Katalin családjával, a Middletonokkal is fognak ünnepelni.”

“Amit biztosan tudunk Vilmosról és Katalinról, hogy azt szeretnék, ha a gyerekeik minél normálisabb életet élnének, ezért biztos nem fogják őket drága ajándékokkal elkényeztetni” – tette hozzá Larcombe.

katalin-hercegne-vilmos-herceg

A királynő és családja évtizedek óta Sandringham kastélyában tölti az ünnepeke, ám ez az ünnepség inkább formálisabb, a hangsúly nem az ajándékozáson van.  Ilyenkor a királyi családtagok jelképes gesztusokkal, vagy tréfás meglepetésekkel szokták megajándékozni egymást. Sandringhambe Vilmosék vendégként szoktak érkezni, ezért is gondolja Larcombe  úgy, hogy a hercegi család szűk családi körben is fog egyet ünnepelni. “Vilmos és Katalin egy új hagyományt fognak teremteni azzal, hogy tartanak egy kis családi karácsonyt, ajándékokkal a fa alatt, az Anmer Hall-i birtokukon. Talán még azt is megengedik a gyerekeknek, hogy felbontsanak néhány ajándékot, mielőtt Sandringhambe indulnak.”

A harmadik karácsonyt pedig Katalin szüleinél fogják tartani, akiknél korábban gyakran szilvesztereztek.

Forrás: marieclaire.com Fotó: Getty Images

Olvass tovább!

Szólj hozzá te is!

Még több Sztárok