A királynő idén nem akar lemondani a családi karácsonyról

2021. november 09.
Az egészségi állapota miatt több hivatalos programot is le kellett mondania.

A királynőnek a közelmúltban több hivatalos megjelenését is törölnie kellett az orvosa javaslatára, ám a norfolki Sandringhamben tartott hagyományos családi karácsonyról – belsős informátorok szerint –semmiféleképpen nem szeretne idén lemondani. Ez pedig érthető is, hiszen ez lesz az első ünnep, amit Erzsébet 74 évnyi házasság után az áprilisban elhunyt Fülöp herceg nélkül fog tölteni. Tavaly egyébként a koronavírus-járvány miatt a királyi család tagjai nem karácsonyozhattak a királynővel és a herceggel.

„Idén minden eddiginél fontosabb Őfelsége számára, hogy a szeretteivel lehessen. A királynő mindenkit vendégül szeretne látni ezen a karácsonyon, és reméli, hogy a következő hetekben az egészségét is visszanyeri” – nyilatkozta a bennfentes.

Arról továbbra sincsenek biztos információk, hogy vajon Harry és Meghan a két gyerekükkel haza látogatnak-e ezen a karácsonyon. Néhány hete ugyan voltak olyan pletykák, hogy a pár mindenképpen Angliába szeretne utazni az ünnepekre, hogy kislányukat, Lilibetet bemutathassák a királynőnek, a belsős informátor ezt a hírt nem tudta megerősíteni.

Forrás: marieclaire.com Fotó: Getty Images

Olvass tovább!