Chris Noth is beszállt a Kim Cattrall és Sarah Jessica Parker közötti harcba

2021. december 07.
Kim Cattrall és Sarah Jessica Parker régóta nincsenek jóban egymással, az ügyben most a Szex és New York Mr. Bigje is megszólalt.

Chris Noth a The Guardiannak adott a napokban interjút, amiben arról is kérdezték, hogy véleménye szerint miért maradhatott távol a Samantha karakterét játszó Kim Catrall a Szex és New York folytatásától, a néhány napon belül debütáló És egyszer csak… (And Just Like That) című sorozattól. A színész a válaszában kitért a Catrall és Parker között évek óta fennálló viszályra, és száz százalékosan kiállt a sorozatbeli felesége mellett.

„Azt kell mondjam, fogalmam sincs, hogy mit gondol, vagy mit érez [Cattrall]. Nagyon közel állok SJ-hez, és egyáltalán nem olyan, mint amilyennek [Cattrall] elmondja. Kedveltem [Cattrallt], szerintem csodálatos volt a sorozatban, és előfordul, hogy az színészek otthagynak egy műsort. Nem tudom, hogy ő miért lépett ki. Csak azt kívánom, bárcsak sosem robbant volna ki ez a viszály, mert nagyon szomorú és kényelmetlen” – magyarázta a színész majd hozzátette, hogy nagyon nem szereti, amikor bárki is leszólja Sarah Jessica Parkert.

chris-noth-sarah-jessica-parker-kim-cattrall

Régóta nyílt titok, hogy Kim Cattrall és Sarah Jessica Parker között a Szex és New York sorozat forgatása során elmérgesedett a viszony, amiről korábban a Samanthát játszó színésznő nyilvánosan is beszélt: „Anyukám ma megkérdezte tőlem, mégis mikor hagy már békén az az álszent Sarah Jessica Parker? A folyamatos érdeklődésed fájdalmas emlékeztető, hogy igazából mennyire kegyetlen voltál és vagy ma is. Hadd tisztázzam, (ha még nem tettem volna). Nem vagy a családtagom. Nem vagy a barátom. Szóval most utoljára leírom neked: ne használd ki a tragédiánkat annak érdekében, hogy visszaállítsd a jó kislány imidzsed” – írta néhány évvel ezelőtt Cattrall egyik Instagram-bejegyzésében, miután Parker részvétét fejezte ki egy nyilvános üzenetben Kim testvérének halála miatt.

Belsős információk szerint a sorozat forgatásának elején a két színésznő még elválaszthatatlan volt egymástól. A kapcsolatuk azután romlott meg, hogy Sarah Jessica Parker már nemcsak szereplője, de producere is lett a sorozatnak, ami azt jelentette, hogy több pénzt keresett a többi szereplőnél és beleszólhatott a forgatásba.

Forrás: Pages Six Fotó: Getty Images

Olvass tovább!